Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: Şcoala ,,Singidava’’ a adus mesajul luminos al Crăciunului la Colegiul ,,David Prodan’’ din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii de la Scoala Gimnazială ,,Singidava’’ au colindat joi, 17 decembrie la Colegiul Naţional ,,David Prodan’’ din Cugir.

colindatori Scoala Singidava Cugir (11)Mesajul lor luminos, dedicat sărbătorilor de iarnă, a fost prezentat elevilor, profesorilor şi directoarei Ionela Cozmescu, frumos împodobit de glasurile curate, interpretând un buchet deosebit de colinde : ,,Scoală, scoală, gazdă bună!’’ , ,,Mere Lina la fântână”, „Haida ler, boier bătrân” şi ,, Colinde, colinde! pe versurile lui Mihai Eminescu.

Corul elevilor de la Singidava , îndrumat de prof. Daniela Pascal, Diana Voişan, Florina Bran-Koller şi Florica Adam , a adus tuturor mesajul unic al Crăciunului, acela de a lăsa bucuria şi împlinirea să intre în sufletele noastre, iubirea, generozitatea, vorba bună, încrederea şi înţelepciunea să ne călăuzească paşii, nu numai în această perioadă a sărbătorilor, ci şi în noul an.

Au participat la această atmosferă de sărbătoare , alături de un grup de elevi din clasa a a XII-a C, care au cântat acompaniaţi la chitară cântecul   ,,Galbenă gutuie ’’ , prof. Cornelia Leu şi prof. Tatiana Ungurianu.

(C.P.)

[nggallery id=1439]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea