Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Școala de Dans Chirilă Alba Iulia, rezultate extraordinare la European Dance Cup Buziaș

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Rezultate excelente realizate de Școala de Dans Chirilă Alba Iulia la o competiție internațională disputată la Buziaș

În perioada 20-21 aprilie, Școala de Dans Chirilă a participat, pentru al saptelea an la Concursul Internațional de Dans, European Dance Cup, organizat de Asociația Rok Art din cadrul WADF (World Artistic Dance Federation), desfășurat la Buziaș. Școala de dans din Cetatea Marii Uniri a fost reprezentată în concurs de către formația Spirit Liber, la categoria de vârsta Junior 10 -15 ani, cu un număr de 15 sportive.

În competiția care a numărat la start aproximativ 1000 de coregrafii, executate de peste 1500 de participanti din peste 35 de cluburi de dans din România, Serbia și Ungaria, dansatoarele albaiuliene au prezentat în concurs un numar de 14 coregrafii, obținând rezultate remarcabile, mai precis 11 locuri întâi, două locuri II si un loc IV, astfel: Step up, grup, fantezie, locul I; Barbie, grup, musical, loc I,  Inside, grup, acro, loc I (una dintre cele mai bune coregrafii din concurs); Maria si Patricia, duo, loc I;  Anamaria și Antonia, duo, loc I ; Lorena și Mara, duo, loc I ; Teo și Alessia, duo, loc II; Flavia si Sofia, duo, loc I; Bianca Câmpean, solo, loc I ; Mara Gherman, solo, loc I ; Maria Andreica, solo, loc I ; Ioana Dudas, solo, loc I ; Antonia Szakacs, solo, loc IV; Natalia, Sofia, Adelina și Flavia, small group, loc II.

Fetele se afla sub îndrumarea coregrafilor Bianca și Alexandru Chirilă și se află la cea de-a VI-a competiție din acest an școlar după Deva, Timișoara, Praga, Viena, Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea