Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. S-a lansat Alba Carolina TV – o nouă televiziune în județ, cu o grilă generalistă și 80% producție proprie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Carolina TV va începe să transmită de joi, 16 iunie, de la ora 17.00. Postul de televiziune vine cu o grilă generalistă ce cuprinde emisiuni diverse din domenii precum: cultural, economic, juridic, politic, dar și divertisment.

Alba Carolina TV08Postul de televiziune va avea în proporție de peste 80 % producție proprie. O serie de emisiuni și rubrici vor fi realizate în colaborare cu instituții din Alba, precum Universitatea ,,1 Decembrie 1918” sau Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga”. Aria de acoperire a postului se extinde chiar și în județele limitrofe, fiind preluat de cei mai importanți provideri din zona Transilvaniei.

Echipa postului de televiziune își propune ca prim obiectiv informarea corectă și promptă a telespectatorilor cu privire nu doar la subiecte locale ci și naționale sau internaționale.

Studiourile Alba Carolina Tv sunt situate în interiorul Cetății Alba Carolina, în spatele Palatului Principilor. Așa cum se poate ușor observa Postul de televiziune este într-o strânsă legătură cu Cetatea Bastionară de tip VAUBAN ,,ALBA CAROLINA” de la care și-a luat numele.

În ediția specială care va marca deschiderea noului post de televiziune vor fi prezenți o serie de invitați, printre care se numără personalități ale vieții culturale, șefi de instituții, oameni politici, din administrație și nu numai.

[nggallery id=2306]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Gheorghe Tamaș și Neculai Vrabie, doi veterani din Daia Română, sărbătoriți la venerabila vârstă de 101 ani, respectiv 99 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gheorghe Tamaș și Neculai Vrabie, doi veterani din Daia Română, sărbătoriți la venerabila vârstă de 101 ani, respectiv 99 de ani Gheorghe Tamaș și Neculai Vrabie, doi veterani din Daia Română, au fost sărbătoriți împlinirea a 101 ani, respectiv 99 de ani. Citește și: FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea