Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Rețea de traficanți care aducea droguri din Spania, destructurată cu ajutorul BCCO Alba: Au fost descoperite 1,3 kg de cannabis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețea de traficanți care aducea droguri din Spania, destructurată cu ajutorul BCCO Alba: Au fost descoperite 1,3 kg de cannabis

Joi, 2 decembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Bacău, pentru destructurarea unei grupări infracționale, specializate în introducerea în țară și distribuirea de cannabis.

Începând cu luna ianuarie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău au documentat activitatea infracțională a unei grupări bănuite de introducerea în țară și distribuirea de cannabis, în zona localităților Târgu Ocna, Dărmănești, Comănești și Moinești, din județul Bacău.

La data de 2 decembrie a.c., au fost depistate în flagrant delict 3 persoane, după ce ar fi primit un colet cu droguri din Spania.

De asemenea, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, fiind puse în executare și 5 mandate de aducere, în vederea audierii și documentării întregii activități ilicite.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite 1,3 kg de cannabis, dispozitive folosite la cântărirea, porționarea și ambalarea drogurilor, precum și o armă de vânătoare și muniția aferentă, deținute ilegal.

Față de 5 persoane, din județul Bacău, bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aiudean beat mangă, prins de polițiști la volan: Avea o alcoolemie de 0,73 mg/litru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aiudean beat mangă, prins de polițiști la volan: Avea o alcoolemie de 0,73 mg/litru Un aiudean a fost prins de polițiști beat mangă la volan. Avea o alcoolemie de 0,73 mg/litru. Citește și: Femeie din Sebeș, bătută cu bestialitate de soțul gelos, în zona Râpei Roșii: Bărbatul, reținut de polițiști La data de 19 iunie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea