Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Reabilitarea podului de pe strada Stadionului din municipiul Aiud: În ce stadiu se află proiectul. „Podul a fost liftat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Reabilitarea podului de pe strada Stadionului din municipiul Aiud: În ce stadiu se află proiectul. „Podul a fost liftat”

Podul de pe strada Stadionului din Municipiul Aiud se află în prezent într-un plin proces de reabilitare, unul ce dă semne că merge exact conform planului și că termenele de execuție nu vor fi depășite, ci din contră. Primăria a oferit în cursul zilei de sâmbătă, 7 mai, ultimele informații cu privire la stadiul în care se află proiectul de reabilitarea a podului.

„La podul de pe strada Stadionului se efectuează liftarea suprastructurii în vederea înlocuirii aparatelor și paturilor de reazem. Podul a fost liftat cu ajutorul unor prese hidraulice. În continuare se vor efectua lucrări de consolidare la structura podului, cu armare și turnare beton.”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud

Aamplasamentul pentru reabilitarea podului de pe strada Stadionului și pentru modernizarea sistemului rutier cuprins între sensul giratoriu de pe str. Ion Creangă și sensul giratoriu de la Penny. Predarea de amplasament către constructori a avut loc în prezența deținătorilor de utilități, în luna martie.

Cu privire la alte proiecte pe care le are în desfășurare reprezentanții Primăriei Aiud au mai transmis, în ultimele 24 de ore, următoarele:

Lucrările continuă pe strada Axente Sever.

În zona blocurilor 39-41 a fost înlocuită conducta de alimentare cu apă potabilă, astfel încât calitatea și presiunea apei să fie una bună și pentru locuitorii de la etajele superioare.
În zona blocului 14, după ce a fost înlocuită conducta de apă potabilă, au fost reamenajate trotuarele și accesele către scările de bloc, au fost amenajate șapte parcări, au fost refăcute scările către parcare și a fost stabilizat taluzul cu dale ecologice. Urmează frezarea și pregătirea pentru asfaltare.

Actualizări cu privire la lucrările privind noua bază sportivă din municipiul Aiud

După ce au fost extinse utilitățile necesare și s-a refăcut drumul, acum se lucrează la nivelarea și compactarea zonei unde se va construi baza sportivă. În același timp se lucrează și la fundația clădirii administrative.

Vă reamintim că în municipiul Aiud este în curs de construire o nouă bază sportivă modernă. Finanțată prin Compania Națională de Investiții, baza sportivă de tip 1 va fi situată pe strada Tudor Vladimirescu, zona din spatele fabricii Galway, iar funcțiunile acesteia sunt:

– Teren sportiv de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF – dimensiuni 105 m X 68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori;
– Teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20 X 40 m;
– Clădire vestiare și administrativă;
– Parcare autovehicule și autocare;
Valoarea estimată investiției este de 5.633.960,17 RON fără TVA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea