Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PROTEST al antreprenorilor și angajaților HoReCa, la Alba Iulia, în semn de solidaritate pentru restricțiile din capitală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 7 octombrie, are loc un protest al antreprenorilor și angajaților din domeniul HoReCa din Alba Iulia, împotriva măsurilor impuse în București și în semn de solidaritate cu capitala.

Zeci de antreprenori și angajați ai acestui sector de activitate protestează în fața Prefecturii din Alba Iulia, pentru a-și arăta solidaritatea față de capitala țării, unde deja restaurantele și cafenelele au fost închise.

YouTube video

Persoanele care activează în această industrie își manifestă dezacordul privind luarea acestor măsuri drastice, măsuri care au în primul rând un impact major asupra locurilor de muncă din acest domeniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale

Unirea Ziarul

Publicat

în

La Gârbova de Sebeș, ca la oraș! Alimentarea cu gaz, prioritatea administrației locale Primăria comunei Gârbova se pregătește să aducă ultima utilitate care le mai lipsește cetățenilor, gazul metan. Proiectul „Înființare rețea inteligentă de distribuție de gaze naturale în comuna Gârbova”, finanțat prin programul „Anghel Saligny”, este o prioritate pentru primarul Ioan Muntean. Astfel, cetățenii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea