Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Preșcolarii din Câmpeni au sărbătorit, în avans, Ziua Copilului, alături de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Câmpeni au fost alături de copiii din comunitate şi au sărbătorit, împreună, prin joc şi activităţi educativ – recreative, Ziua Internaţională a copilului, 1 Iunie.

Azi, 27 mai 2021, premergător Zilei de 1 Iunie, poliţiştii de proximitate și rutieră din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au fost alături de copiii grădiniței cu Program Prelungit ”Piticot” din Câmpeni, în cadrul unor activităţi organizate împreună cu cadrele didactice, pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului.

Poliţiştii le-au explicat, celor mici, regulile de circulaţie rutieră, regulile de comportament antivictimal şi i-au încurajat în exprimarea talentului la desen, cu tematică legată de meseria de polițist.

Copiii au fost entuziasmați de întâlnirea cu prietenii lor, polițiștii, mai ales că au putut interacționa îndeaproape, la fel cum o făceau înainte de pandemie. Au fost echipați cu uniforma de polițist și au putut observa modul de funcționare a semnalelor acustice și luminoase cu care este dotat un echipaj de poliție.

Activităţile poliţiştilor din Alba, dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea