// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Piaţa Cetăţii din Alba Iulia „inundată” de tricolor. INCREDIBIL ce au reuşit să facă!

tricolor in Piata Cetatii21Mii de români au cerut astăzi, unirea Basarabiei cu România, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, în timp ce fluturau un steag tricolor lung de 300 de metri şi lat de 5 metri.  Evenimentul denumit „Uniţi sub tricolor”, a început la ora 14.00 şi a durat aproximativ 30 de minute, fiind iniţiat de un grup de 30 de persoane, la care s-au alăturat alte câteva mii, aflate în Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naţionale.

La 95 de ani de la Marea Unire în Cetatea Alba Carolina s-a organizat o extraordinară defilare cu steaguri tricolore de mari dimensiuni, între Poarta a III-a şi Poarta a IV-a a Cetăţii. Persoane de toate vârstele au strigat „Unire”, şi s-au alăturat acestui eveniment, fiind surprinşi şi foarte încântaţi de ceea ce au găsit în Piaţa Cetăţii.

[Gallery not found]

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

17 Răspunsuri la FOTO: Piaţa Cetăţii din Alba Iulia „inundată” de tricolor. INCREDIBIL ce au reuşit să facă!

 1. apoliticul 01.12.2013 la 14:58

  Nu avem nevoie de moldoveni!!!!
  Astia vor cu noi doar sa poata circula liber in UE.Deschideti ochii !!

  • Bogdan 01.12.2013 la 15:22

   Prost esti..

  • vlad 01.12.2013 la 17:10

   nu avem nevoie de dobitoci ca tine. Romania este un singura. Romania Mare a tuturor romanilor

  • HH 01.12.2013 la 19:03

   SI PENTRU ATAT SI TOT MERITA SA FACEM UNIREA (CAND SI DACA VOM PUTEA) !

  • a-apoliticul 02.12.2013 la 20:13

   bai dobitocule, basarabia e aprte din tara noastra. cum ai sta tu intr-o casa cu mai multe camere si sa ai o camera ocupata de rusi, una de unguri, una de bulgari, alta de ucrainieni? cum te-ai simti? daca nu stiai si moldovenii sunt tot romani si e normal ca vor sa circule liber in ue.

 2. dany 01.12.2013 la 17:01

  @Apoliticul Puteai u execrabil mic sa nu spui ceva urat in aceasta zi in care serbam pe toti acei pentru care unirea a fost un vis si pe cei ce au murit pentru ideea asta. Rusine!

 3. apoliticul 01.12.2013 la 18:33

  A-ti vorbit cumva si cu populatia din Moldova inainte de a scrie aici?Sa lasam la o parte cei citeva zeci de studenti care au umplut zidurile din Romania cu lozinci gen basarabia e romania etc
  Nu mai puneti botul la ce va servesc televiziunile.S-ar putea sa aveti o surpriza.
  Aveti dreptate totusi intr-o privinta: nu am fost si nu sint patriot.As locui la fel de bine in orice tara de pe mapamond fara sa simt diferenta.

 4. personne 01.12.2013 la 19:57

  CE UNIRE VA TREBUIE ?

  AUTONOMIA TRANSILVANIEI !!!

  TRANSILVANIA E BAZA.
  AUTONOMIEEE
  ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

 5. Saby 01.12.2013 la 23:58

  apoliticul: nu pune intr-o oala toti moldovenii pe care ii stii tu..sunt si patrioti nu doar din astia cu mintea comunista.Uite eu sunt din Republica Moldova,sunt romanca,simt romaneste si vreau Unirea,nu ca sa umblam liber prin UE cum zici tu dar sa fim impreuna din nou cu patria mama.Asa ca LA MULTI ANI ROMANIA.

 6. Carmen 02.12.2013 la 0:12

  Nu a fost singurul moment demn de relatat de la Alba Iulia, ci a mai fost si un numeros grup de opozanti ai proiectului pe baza de cianuri de la Rosia Montana, au fost si multele huiduile si scandari la adresa tradatorilor acestei tari denumiti pompos “clasa politica”; asa ca, dragi jurnalisti, fiti obiectivi si echidistanti!

 7. doru 02.12.2013 la 0:29

  cineva isi imagineaza ca unirea unor natiuni chiar vorbitoare de aceiasi limba sa facut sau se va face din sentimentalism ?nu .intotdeaunea si de o parte si de cealalta exista interese majore multi vad dar putini pricep. un stat nu se face si desface precum uni

 8. dan 02.12.2013 la 9:47

  Sunt acelasi sange, aceasi limba.
  Sunt romanii nostri.
  Nu merita marginalizati pt. ca sunt moldoveni.
  Nici macar libera trecere nu avem intre aceste doua tari.
  RUSINE,
  am fost nevoit sa-mi fac pasaport, parca as fi mers in italia.
  Saracii copii de moldoveni, vin la studii in romania, isi gasesc greu de lucru aici, cand totul ar trebuii sa fie atat de simplu.

  • Carcotasul 02.12.2013 la 21:21

   @dan, tu nu cunva ai venit din est peste Carpati?

 9. haiducu 02.12.2013 la 10:57

  Daca Moldova si Basarabia ar fi fost pline de resurse gen aur, petrol, carbuni… ar mai fi venit sa strige Mare Unire? Nu!

  Marea unire trebuie sa se realizeze impreuna cu o mare descentralizare, in care regiunile sa foloseasca banii incasati de la contribuabili (individuali si firme), local… nu sa ii trimita la stat si dupa sa ii redistribuie la cei mai nevoiasi. Cand or avea moldovenii de peste prut industrii si resurse (zestre) atunci sa se gandeasca la maritis! Pana atunci stati la voi acasa!

 10. jos tradatorii UDMR ului 02.12.2013 la 10:57

  pentru “carmen ” cu huiduielile ei
  opozantii de care vorbesti tu sunt suntinuti si sponsorizati de nemernicii de unguri tradatori, cu Soros in frunte
  chiar am stat sa ascult cand huiduiau , atunci la depunerile de coroane si am observat ca au huiduit la toate partidele si de la putere si din opozitie , dar surpriza cand au depus coroanele cei de la UDMR nu au fluierat si nu au huiduit de loc .Oare de ce?
  si ce-i cu culorile steaglui ungariei (cu u mic) pe steagurile cu frunza aia cu ros-verde, daca sunteti asa de patrioti si vreti sa salvati Rosia de ce nu ati facut o stema in culorile steagului romanesc.
  Tradatori de neam ce sunteti , v-a vindeti pe doi lei (sau poate va platec ungurii direct in forinti)

 11. haiducu 02.12.2013 la 11:09

  va vad eu cum va intoarceti la parerile ungurilor despre autonomie, cand dau navala moldovenii si va fura femeile si locurile de munca. Asta daca muncesc.
  Ca daca nu, stau acasa asteptand alocatiile, somajul si ajutoarele de stat pe care le platiti tot VOI din cotizatii.

  Voi de ce credeti ca sunt atat de saraci? cei de la noi si cei de peste prut? De HARNICI??? de PRICEPUTI??? de prea multa investitie si interes?

  Iar o sa ighenuiti si nemtudomuiti cand o sa dati de greu. Ca sasii’s dusi demult… va kkti la semnal! va dau asa, cam 15-20 de ani; suficienti cat sa iesiti din circuit si sa va ajunga copii la vot. Ca astia micii nu mai au aceeasi tanspiratie’n chiloti si la subtiori cand vad defiland tricolorul.

  Asteptati, si veti vedea? Ai?

 12. anghel 02.12.2013 la 15:19

  DRAPÉL ~e n. Piesă de stofă atașată de un suport, purtând culorile, emblemele unui sat.
  tricolor au multe tari,dar mai au o stema cu care se mandresc , simboluri ale istoriei milenare, cu care se legitimeaza si identifica ,noi ce avem….nevoile si saracia ,suntem tot mai putini si mai prosi datorita celori din fruntea statului ,unul trage hais si altul cea , ca dobitocele !!