Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Petrecerea Copilăriei, la Sebeş: Spuma-party, concerte și cadouri educative pentru toți copiii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sebeșul a pregătit și în acest an, un eveniment plin de surprize şi cu multă veselie, pentru a marca sărbătoarea copilăriei, 1 Iunie 2018. O caravană a voioşiei a străbătut oraşul, din Petrești, până în cartierul M. Kogălniceanu, astfel încât toţi copiii care au sosit la punctele de întâlnire s-au bucurat de îngheţata produsă la Sebeş, de cadourile educative pregătite de primărie, inscripționate cu mesajul #DragDeSebeș, de zâmbete, de baloane și confetti, de muzica Alexandrei Pamfilie și de spectacolele de magie oferite de Rareș Baba!

Începând cu ora 17.00, în Parcul Tineretului, a avut loc un spectacol artistic susținut de copiii Sebeșului. Au urcat pe scenă: Fanfara Copiilor din Petrești, ansamblul folcloric al Clubului Copiilor, trupa de zumba a Colegiului Național “Lucian Blaga”, Melisa Pițu, copiii de la Clubul Fantasy Dance. Liceenii de la Liceul Tehnologic, sub îndrumarea prof. Sanda Burță, au defilat într-o paradă a modei inedită, în care piesa vestimentară vedetă a fost ia tradițională. Începînd cu ora 18.30, a susținut un recital, Ioana Ignat.

Unul din cele mai aștepatate momente a fost cel al tombolei, în care au fost câștigate bicicletele oferite de sponsori. De atfel, pe tot parcursul zilei, au fost oferite 2 biciclete la Petrești, 2 biciclete în cartierul M. Kogălniceanu și 5 biciclete în Parcul Tineretului. La aceste tombole au participat peste 2500 de copii.

Cei mai mici cetățeni ai Sebeșului au fost felicitați de primarul Dorin Nistor și de viceprimarul Adrian Bogdan. În acest an, Municipiul Sebeș a achiziționat 2760 de jocuri educative confecționate din lemn, inscripționate cu mesajul #DragDeSebeș, care au fost oferite tuturor copiilor prezenți la evenimentele prilejuite de 1 Iunie.

Seara s-a încheiat cu o minunată spuma-party de care s-au bucuat atât cei mici, cât și adulții prezenți la eveniment.

O zi care sperăm să fie păstrată în albumul cu cele mai frumoase amintiri.

Organizatori: PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI SEBEȘ, CENTRUL CULTURAL LUCIAN BLAGA” SEBEȘ.

Mulțumiri speciale sponsorilor: ALPIN 57LUX, ROMAQUA, CIBALI, GESS SHOW; biciclete oferite de sponsorii: AMIANT HOUSE, GREEN DAYS, BELL FLOWER, TITANIC LOGISTIC, ALBA IRIGAȚII, Photo BUS

[nggallery id=5718]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate Evaluare Națională 2024, în Alba: Aproape 75% din candidați au obținut medii mai mari sau egale cu 5

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate Evaluare Națională 2024, în Alba: Aproape 75% din candidați au obținut medii mai mari sau egale cu 5 Inspectoratul Școlar Județean Alba a centralizat rezultatele înregistrate la Evaluarea Națională ale absolvenților clasei a VIII-a (înainte de contestații), sesiunea iunie 2024. Situația statistică arată că dintre cei 2478 de candidați prezenți la ambele probe, 1849 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea