Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Peste 500 de copii din Sebeş au participat la un spectacol cu surprize de ziua lor

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Peste 500 de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici, au participat sâmbătă la spectacolul dedicat lor din curtea Muzeului Ioan Raica din Sebeş. Toţi cei prezenţi la eveniment s-au bucurat din plin de spectacolul şi surprizele pregătite de organizatori, pentru că trebuie să recunoaştem încă există un copil în fiecare din noi.

 Sutele de copii din Sebeş care au răspuns invitaţiei lansate de tinerii liberali din localitate au luat cu asalt curtea muzeului. Iarbă verde, soare, umbră pentru cei care au fugit de razele strălucitoare ale astrului zilei, voie bună şi multă, multă distracţie. Actorii de la teatrul de păpuşi Prichindel au smuls zâmbete şi ropote de aplauze din partea celor mici. Apoi au venit baloanele colorate, prilej numai bun de alergat şi zbenguit prin curtea, încăpătoare de altfel, a muzeului. Nu a lipsit nici îngheţata, că doar afară era cald, şi era ocazia ideală pentru răcorit. Pentru cei care au vrut neapărat să rămână cu o amintire de la eveniment a existat o „sesiune” de pictură pe faţă. Copilaşii au stat frumos la rând pentru a primi care o floricică, care un fluturaş sau un nas de clovn.

Timp de câteva ore distracţia a fost la loc de cinste, iar copiii s-au bucurat din plin de ziua lor. Mulţumirea noastră este deplină: zâmbetele sutelor de copii ne-au încălzit inimile. Pentru că, nu-i aşa, ce e mai frumos decât zâmbetul unui copil?

Radu Cristian, preşedinte TNL Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Controale DSVSA Alba în județ, pentru prevenirea toxiinfecțiilor: Amenzi de peste 160.000 de lei și mai multe avertismente. Activitatea unei brutării, suspendată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale DSVSA Alba în județ, pentru prevenirea toxiinfecțiilor: Amenzi de peste 160.000 de lei și mai multe avertismente. Activitatea unei brutării, suspendată În perioada 27 martie – 7 mai, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba a dispus acțiuni specifice pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare, fiind intensificate controalele oficiale și măsurile care trebuie aplicate pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea