Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Peste 100 de liceeni s-au întrecut în ținute ecologice spectaculoase la Green Fashion Show 2023. Cine a fost desemnnat câștigător

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Peste 100 de liceeni s-au întrecut în ținute ecologice spectaculoase la Green Fashion Show 2023. Cine a fost desemnnat câștigător

Green Fashion Show 2023, aflat la ediția a X-a, a atras un public numeros pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia din Cetatea Alba Carolina în data de miercuri 23 mai. Peste 100 de tineri din liceele de pe raza județului Alba au participat în calitate de concurenți la spectacolul-concurs Green Fashion Show care a marcat finalul Campaniei „eCOol” 2023.

Câștigătorii marelui premiu, o ”eco”excursie oferită de organizatori, au fost grupurile: Aquaria de la Școala de Arte și Meșteșuguri din Alba Iulia pentru ”cel mai convingător mesaj eco”, GAEA de la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia pentru ”cea mai bună reprezentație” și The Universe of Nature de la Liceul ”Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș pentru ”cea mai bună colecție”.

Am mai fost oferite alte 10 premii individuale, 5 pentru cea mai bună prezență scenică și 5 pentru cei mai buni designeri.

La finalul concursului, spectatorii au avut parte de un concert susținut de Mario Fresh care a încântat publicul prezent la eveniment creând o atmosferă plină de energie.

Organizatorii evenimentului, Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba, doresc să mulțumească tuturor celor care au contribuit la succesul acestei ediții a Green Fashion Show, în special elevilor, profesorilor dar și partenerilor campaniei: Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea