FOTO| „Pastila cu BINE”, zilnică, de la Ciugud: Un nou dispensar medical și un nou pod peste Râul Mureș, printre lucrările ce continuă pe șantierele din comună

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Pentru a le aduce oamenilor o rază de speranță în această perioadă tulbure în care ne aflăm din cauza epidemiei, primăria comunei Ciugud a luat înițiativa de a le oferi zilnic câte o „pastilă cu BINE”.

Pastila de marți, pe care aceștia au „prescris-o”, vizează continuarea lucrărilor de pe șantierele din Ciugud.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Nu am uitat de #pastila_cu_BINE, dar, înainte de a o administra, vă facem o provocare fiecăruia dintre voi. Haideți să ne încărcăm cu bine în aceste zile și, până duminică, să „inundăm” cu vești/ știri bune rețelele de socializare. Postați fiecare dintre voi, sub haștagul #pastila_cu_BINE, ceea ce vă aduce vouă bucurie în aceste zile, astfel încât să vedem dacă reușim să ne încărcăm sufletele cu bine. Noi promitem că vom căuta și vom citi toate postările voastre (marcate ca #pastila_cu_bine).

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pastila noastră de astăzi o aducem de pe șantierele din Ciugud, unde se lucrează intens, respectându-se măsurile de siguranță dispuse prin ordonanțele militare. Nu am oprit motoarele investițiilor, ci continuăm să lucrăm știind cât de important este pentru economia României ca activitatea să nu se oprească. Fiecare zi în care noi lucrăm înseamnă o zi în care zeci sau sute de oameni continuă să își păstreze locurile de muncă.

Ce lucrări avem? Modernizări de străzi și construire de drumuri, un nou dispensar medical sau un nou pod peste Râul Mureș sunt câteva dintre investiții.

Dacă v-am convins că noi suntem pe baricade și lucrăm pentru comunitatea noastră, vă rugăm și pe voi ceva: #stați_ACASĂ, protejați-vă pe voi și pe cei dragi!”, au scris reprezentanții primăriei Ciugud pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei