Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| „Pastila cu BINE”, zilnică, de la Ciugud: Un nou dispensar medical și un nou pod peste Râul Mureș, printre lucrările ce continuă pe șantierele din comună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a le aduce oamenilor o rază de speranță în această perioadă tulbure în care ne aflăm din cauza epidemiei, primăria comunei Ciugud a luat înițiativa de a le oferi zilnic câte o „pastilă cu BINE”.

Pastila de marți, pe care aceștia au „prescris-o”, vizează continuarea lucrărilor de pe șantierele din Ciugud.

„Nu am uitat de #pastila_cu_BINE, dar, înainte de a o administra, vă facem o provocare fiecăruia dintre voi. Haideți să ne încărcăm cu bine în aceste zile și, până duminică, să „inundăm” cu vești/ știri bune rețelele de socializare. Postați fiecare dintre voi, sub haștagul #pastila_cu_BINE, ceea ce vă aduce vouă bucurie în aceste zile, astfel încât să vedem dacă reușim să ne încărcăm sufletele cu bine. Noi promitem că vom căuta și vom citi toate postările voastre (marcate ca #pastila_cu_bine).

Pastila noastră de astăzi o aducem de pe șantierele din Ciugud, unde se lucrează intens, respectându-se măsurile de siguranță dispuse prin ordonanțele militare. Nu am oprit motoarele investițiilor, ci continuăm să lucrăm știind cât de important este pentru economia României ca activitatea să nu se oprească. Fiecare zi în care noi lucrăm înseamnă o zi în care zeci sau sute de oameni continuă să își păstreze locurile de muncă.

Ce lucrări avem? Modernizări de străzi și construire de drumuri, un nou dispensar medical sau un nou pod peste Râul Mureș sunt câteva dintre investiții.

Dacă v-am convins că noi suntem pe baricade și lucrăm pentru comunitatea noastră, vă rugăm și pe voi ceva: #stați_ACASĂ, protejați-vă pe voi și pe cei dragi!”, au scris reprezentanții primăriei Ciugud pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea