Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Pace și înțelegere deplină între consilierii județeni din Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pacea și înțelegerea politică pare să domnească între consilierii județeni din Alba. Astăzi, în cadrul ședinței ordinare din decembrie, aceștia au reconfirmat acest lucru, votând rapid  și în unanimitate toate proiectele de pe ordinea de zi.

Consilierii au fost înștiințați că se vor reuni din nou în cadrul unei ședințe extraordinare, în data de 23 decembrie, pentru a vota noul Program de Transport Public în județul Alba. Licitația pentru atribuirea rutelor de transport public de persoane pe rutele din Alba va avea loc în data de 20 decembrie la București.

La finalul ședinței, aleșii județeni în frunte cu liderii CJ Alba au fost așteptați și colindați în holul instituției, cum spune și colinda “în mijlocul satului, la ușa bogatului”, de către viguroșii membri ai Ansamblului folcloric “60 +”.

[nggallery id=874]

Proiecte pe ordinea de zi adoptate astăzi de CJ Alba:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului-cadru de cooperare pentru implementarea Proiectului “Realizarea unor puncte de acces liber la internet în locaţii publice din comunele judeţului”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor elevilor olimpici care au obţinut rezultate de excepţie.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor sportivilor care au obţinut rezultate deosebite la nivel naţional şi internaţional.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii perioadei de utilizare a creditului bancar contractat în baza contractului nr. RQ11020360459820 din 03.02.2011.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 35/25.02.2013 pentru repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale din Judeţul Alba a cotelor şi sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, precum şi pentru repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2013

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a planului de acţiune pentru actualizarea Planului Local de Acţiune pentru Mediu al Judeţului Alba 2007-2013, în vederea elaborării şi implementării Planului Local de Acţiune pentru Mediu 2014-2020.

7. Proiect de hotărâre privind atribuirea unui imobil Serviciului Public “Salvamont” Alba, cu destinaţa de sediu.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a unor spaţii în suprafaţă totala de 7 mp situate in unele imobile aflate in administrarea acestei unitati sanitare.

9. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Judetului Alba, bugetului propriu al Judetului Alba, bugetului creditelor interne si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2013.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Societatii Comerciale “Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea