FOTO: Pace și înțelegere deplină între consilierii județeni din Alba

Pacea și înțelegerea politică pare să domnească între consilierii județeni din Alba. Astăzi, în cadrul ședinței ordinare din decembrie, aceștia au reconfirmat acest lucru, votând rapid  și în unanimitate toate proiectele de pe ordinea de zi.

Consilierii au fost înștiințați că se vor reuni din nou în cadrul unei ședințe extraordinare, în data de 23 decembrie, pentru a vota noul Program de Transport Public în județul Alba. Licitația pentru atribuirea rutelor de transport public de persoane pe rutele din Alba va avea loc în data de 20 decembrie la București.

ELIT

La finalul ședinței, aleșii județeni în frunte cu liderii CJ Alba au fost așteptați și colindați în holul instituției, cum spune și colinda “în mijlocul satului, la ușa bogatului”, de către viguroșii membri ai Ansamblului folcloric “60 +”.

[Gallery not found]

Proiecte pe ordinea de zi adoptate astăzi de CJ Alba:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului-cadru de cooperare pentru implementarea Proiectului “Realizarea unor puncte de acces liber la internet în locaţii publice din comunele judeţului”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor elevilor olimpici care au obţinut rezultate de excepţie.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor sportivilor care au obţinut rezultate deosebite la nivel naţional şi internaţional.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii perioadei de utilizare a creditului bancar contractat în baza contractului nr. RQ11020360459820 din 03.02.2011.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 35/25.02.2013 pentru repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale din Judeţul Alba a cotelor şi sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, precum şi pentru repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru drumuri judeţene şi comunale, pe anul 2013

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea structurii organizatorice a planului de acţiune pentru actualizarea Planului Local de Acţiune pentru Mediu al Judeţului Alba 2007-2013, în vederea elaborării şi implementării Planului Local de Acţiune pentru Mediu 2014-2020.

7. Proiect de hotărâre privind atribuirea unui imobil Serviciului Public “Salvamont” Alba, cu destinaţa de sediu.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a unor spaţii în suprafaţă totala de 7 mp situate in unele imobile aflate in administrarea acestei unitati sanitare.

9. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Judetului Alba, bugetului propriu al Judetului Alba, bugetului creditelor interne si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2013.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Societatii Comerciale “Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Victor Negrescu a solicitat Casei Istoriei Europene să includă în expozițiile sale autori și creatori români

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a transmis o solicitare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

4 Comentarii

silentium 13 decembrie 2013 at 15:35

Pe cind reîntregirea numarului consilierilor dupa plecarea lui Angelica Mocan ?

Claudiu 13 decembrie 2013 at 22:54

membri, cu un i in cazul acesta ”…de către viguroșii membrii ai Ansamblului folcloric “60 +”.

Carcotasul 14 decembrie 2013 at 20:27

„10. Proiect de hotarare privind aprobarea structurii organizatorice a Societatii Comerciale “Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.”
Acest proiect „10”, este manaria Piticului Atomic, care nu s-a lasat s-al numeasca in functia de Director Adjunc la Drumuri si Poduri, pè protejatul lui „profesorasul de franceza”! Fara un filolog la carma drumarilor, scartia din tatani toata sandramaua!
Alegetil in continuare fraierilor ca stie Florinel escrocul, cum sa „pape” banii vostri!

nedumeritul 16 decembrie 2013 at 9:03

Dar de ce a fost votat in unanimitate proiectul lui Roman, daca altii nu erau de acord?

Comentariile sunt oprite