Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Omul anului 2019 la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Profesorul Cosmina Mircea, premiul III la secțiunea „Învățământ, știință și artă militară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cosmina Mircea, profesor la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, a obținut premiul III la secțiunea „Învățământ, știință și artă militară”, în cadrul concursului ,,Omul anului 2019”, organizat la nivelul Statului Major al Forțelor Aeriene.

Distincția militară cu denumirea onorifică „Omul anului 2019” și certificatul obținut i-au fost înmânate de către comandantul colegiului militar, colonel Marcel Domșa, în numele șefului Statului Major al Forțelor Aeriene.

Doamna profesoară Cosmina Mircea predă disciplina limba și literatura română în cadrul colegiului militar din anul 2001 și este responsabilă cu activitatea de formare și perfecționare a cadrelor didactice. De asemenea, coordonează anual proiecte educative și de colaborare, este coordonator al Cercului de lectură „Esențe” alături de doamna profesoară Simona Mureșan și coordonează Cenaclul literar „Mihai Eminescu”.

Cu profersionalism și dăruire reușește să insufle fiecărei generații de elevi militari cunoștințe și valori ale limbii și literaturii române iar an de an, performanțele obținute la olimpiadele și concursurile școlare de profil, continuă tradiția performanței școlare.

Competiţia „Omul anului” a fost inaugurată în Armata României în anul 2010 şi are ca obiectiv recompensarea valorii profesionale şi manageriale a personalului militar şi civil care a contribuit la crearea unei imagini pozitive a instituţiei militare şi la creşterea vizibilităţii structurilor militare la nivel local, naţional şi internaţional.

Felicitări şi mult succes mai departe!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea