Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Noua linie de transport public din Alba Iulia dintre Gara CFR și Parcul Dendrologic este operațională!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua linie de transport public din Alba Iulia dintre Gara CFR și Parcul Dendrologic este operațională!

În urma unui anunț deosebit de important și așteptat de către locuitorii municipiului Alba Iulia, primarul Gabriel Pleșa a adus o veste îmbucurătoare pe pagina sa de Facebook.

O nouă linie de transport public, ruta 116, a devenit operațională începând de ieri. Această rută vitală face conexiunea între Gara CFR și Parcul Dendrologic.

Solicitarea locuitorilor de pe strada Valea Popii a fost în sfârșit rezolvată, iar implementarea acestei linii de transport public într-o zonă în plină dezvoltare a devenit realitate. Mulți elevi care nu aveau o modalitate adecvată de transport către școlile unde învață vor beneficia acum de această nouă rută, facilitându-le accesul la educație.

Pe lângă acest aspect, noua linie de transport oferă și oportunitatea de a ajunge cu ușurință spre Parcul Dendrologic, un obiectiv turistic important al municipiului. Cu un număr de 15 stații și o lungime totală de aproximativ 15 km, această linie vine cu avantaje semnificative pentru comunitate.

Cu ocazia inaugurării, primarul Pleșa a transmis un mesaj emoționant primit din partea unui locuitor: „Nu vă pot descrie bucuria pe care ați adus-o băiețelului meu în dimineața asta, când și-a văzut bunica venind la el cu microbuzul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Muntean, Tezaur Uman Viu: Meșterul iconar, unul dintre cei mai importanți ambasadori culturali ai județului Alba, în lume Multe s-ar putea spune despre meșterul iconar Nicolae Muntean, născut la Cunța și trăit până nu de mult la Cugir – Vinerea și multe s-ar putea povesti, domnia sa fiind în acest moment unul dintre cei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea