Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Noua bază sportivă modernă din Aiud, gata să devină locul de întâlnire pentru iubitorii de mișcare

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noua bază sportivă modernă din Aiud, gata să devină locul de întâlnire pentru iubitorii de mișcare

Primăria municipiului Aiud a dat publicității astăzi o veste entuziasmantă prin intermediul unei postări pe Facebook.

Lucrările pentru construirea bazei sportive de tip 1 de pe strada Tudor Vladimirescu au fost cu succes recepționate în prezența reprezentanților Companiei Naționale de Investiții (CNI), Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISC), ai constructorului și ai autorităților publice locale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această inițiativă de amploare a fost susținută financiar de Compania Națională de Investiții, care a alocat fondurile necesare pentru realizarea acestui proiect de importanță comunitară. Valoarea totală a investiției se ridică la 5.370.147,64 lei, iar funcționalitățile bazei sportive sunt extrem de variate și adaptate nevoilor diverse ale cetățenilor:

– Teren sintetic de fotbal cu dimensiuni omologate de către Federația Română de Fotbal (FRF), cu suprafață de 105 m X 68 m, dotat cu iluminat nocturn.
– Teren sportiv multifuncțional cu suprafață din tartan, având dimensiunea de 40 m x 20 m, marcat pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis.
– Clădire cu destinație pentru vestiare și facilități administrative.
– Parcare generoasă pentru autovehicule și autocare.
– Alei pietonale
– Spații verzi

În cadrul recepției, terenul de fotbal a fost supus testelor unor tineri fotbaliști ai comunității, iar rezultatele au fost cu adevărat încurajatoare, confirmând calitatea și funcționalitatea infrastructurii sportive nou-create.

Următorul pas în acest proces este predarea oficială a bazei sportive către municipiul Aiud prin intermediul unui protocol semnat cu Compania Națională de Investiții. Odată cu această predare, Consiliul Local Aiud va elabora și adopta un regulament de funcționare pentru această bază, asigurând astfel că toți iubitorii de sport din Aiud vor putea beneficia de facilitățile moderne oferite de această investiție semnificativă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea