Rămâi conectat

Sport

FOTO, Metalurgistul Cugir – Pandurii Tg. Jiu 3-1 (3-1) | Sorian – dublă și Șuteu, goluri spectacol împotriva fostei prim-divizionare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, într-un amical de lux, Metalurgistul Cugir a învins pe propriul teren pe Pandurii Tg. Jiu, fosta prim divizionară, scor 3-1 (3-1), în cel mai important joc al verii pentru trupa lui Călin Moldovan, gorjenii fiind la întâiul eșec al verii.

Pandurii, actualmente în Liga a 2-a a suferit o înfrângere fără replică, succesul amfitrionilor anunțând o stagiune reușită pentru trupa de sub Drăgana.

Toate reușitele amfitrionilor au fost extrem de spectaculoase, distingându-se de departe nou-venitul Sorian, ce și-a trecut în cont o dublă, din lovituri libere executate magistral (18, 45), fiind concurat la capitolul spectacol de colegul său Șuteu (42) – boltă de la peste 35 de metri, execuție cu piciorul drept, în fapt trei eurogoluri!

*Sorian, excelentă achiziție!

Măd. Popa a avut prima ocazie în mintul 5, iat în minutul 18 Sorian a deschis scorul cu o lovitură liberă de la 20 de metri, trimisă prin zid în stânga lui Jianu (a doua reușită consecutivă a mijlocașului de creație, după ce a deschis scorul cu CS Ocna Mureș). Ocazia lui Pop (33) – reluare pe lângă a prefațat egalarea reușită de același jucător, în minutul 38, dintr-un penalty obținut de Hlistei la un duel cu Bold. În actul secund, s-au schimbat liniile, însă fosta prim-divizionară nu a reușit să amenințe buturile adverse (excepție ocazia lui Bujor, 71), împotriva unei echipe ce a încheiat jocul cu 8 juniori în teren.

*Șuteu, lob de la peste 35 de metri

„Veteranul” Alin Șuteu a reușit golul meciului, cu un șut din cădere, de la 35 de metri, ce a lovit transversala înainte de a intra în plasă (43), iar Sorian a ieșit iar la rampă, cu o „liberă” vicleană, din lateral dreapta, ce l-a surprins pe portarul advers.

*Suciu a plecat, Stoianof a dispărut din cantonament

După ce a fost prezentat în mod oficial, fundașul C. Suciu nu a mai rămas la Metalurgistul, neînțelegându-se la ultimele detalii contractuale. De asemenea, atacantul Ovidiu Stoianof, ajuns luni sub Drăgana pentru a intra în cantonament a părăsit echipa după numai o zi, plecând în toiul nopții, o decizie de neînțeles.

*Au debutat Bănică și Ludușan

Între buturile gazdelor a debutat portarul Bănică, venit la Șurianu Sebeș, iar în atacul Cugirului s-a regăsit Andrei Ludușan (21 de ani), fost internațional Under 19, sezonul trecut în Liga a 2-a la Olimpia Satu Mare și CSM Rm. Vîlcea.

Gorjenii sunt la a doua partidă de verificare în Alba în ultimele zile, după ce sâmbătă au remizat cu Unirea Alba Iulia, scor 1-1, iar divizionara terţă efectuează în această perioadă un cantonement centralizat la domiciliu, iar săptămâna viitoare sunt alte două partide test, cu Arieșul Turda (miercuri, 2 august) și apoi cu Unirea Alba Iulia (vineri 4 august)

Metalurgistul: Bănică – Bold, Itu, Șt. Radu, Vărărean – M. Popa, L. Tudor – Șaucă, Sorian, Șuteu – Ludușan; iar după pauză au mai jucat Crivăț, Tăban, M. Popescu, Scurtu, M. Neagu, Udrea, Codrea, Ciobanu, G. Olteanu. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu

Pandurii: Jianu – Cr. Kilin (cugireanul fost la Național Sebiș), Ciobanu, Lung, Drugă – Thery (francez), Zainea – Cocîrlă, Covaci, Hlistei – Rus; iar după pauză Popescu – Celea, Ciobanu, Lung, Vasilescu – Pîrvulescu, Zainea – Șendroiu, Rus, Trifu – Bujor; Dănăricu, Cioiu, Dodoi. Antrenor Mihai Teja.

[nggallery id=4376]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea