Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: MÂINE încep lucrările de asfaltare pe trei artere foarte circulate din Alba Iulia. Care sunt rutele ocolitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MÂINE încep lucrările de asfaltare pe trei artere foarte circulate din Alba Iulia. Care sunt rutele ocolitoare

Vineri, 22 februarie, încep lucrările de asfaltare pe străzile Octavian Goga, Decebal și Nicolae Bălcescu din Alba Iulia, traficul rutier urmând să se desfășoare pe rute alternative.

Citește și: Achiziția a șase autobuze electrice și stații de încărcare în Municipiul Alba Iulia: Licitația de peste 60 de MILIOANE de lei, lansată în SEAP

”Începând de mâine 23.02.2024, vor începe lucrările de asfaltare pe străzile Octavian Goga, Decebal și Nicolae Bălcescu din Municipiul Alba Iulia. Fiind o zonă foarte circulată și destul de deteriorată, aceste lucrări de reparații sunt de maximă necesitate pentru a înlesni circulația.

Traficul va fi restricționat complet pe sensul de circulație dinspre Calea Moților spre bulevardul Încoronării pentru lucrări la partea carosabilă, pe porțiunea de la intersecția Calea Moților cu strada Nicolae Bălcescu până la intersecția Piața Consiliul Europei cu strada Nicolae Bălcescu (zona Electrica) timp de o săptămână (porțiunea marcată cu roșu).

La finalizarea lucrărilor pe acest prim tronson, traficul va fi deviat prin parcarea existentă în zonă și pe aleea paralela cu strada Octavian Goga (verde). Circulația se va desfășura normal pe sensul de mers dinspre bulevardul Încoronării spre Calea Moților (albastru).

Participanții la trafic sunt rugați să utilizeze rutele alternative și să respecte semnalizarea rutieră temporară în vederea prevenirii evenimentelor neplăcute. Apelăm la răbdarea dumneavoastră și totodată ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea