Rămâi conectat

Sport

FOTO, LIVE TEXT: În derby-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, Arieşul Turda – Metalurgistul Cugir, 0-0! *Remiză importantă şi scandal în derby

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ariesul Turda - Metalurgistul Cugir

Deși fără antrenor pe bancă, Metalurgistul Cugir a scos un punct extraordinar la Turda, în fieful liderului Seriei a 5-a. Se poate spune că a fost jocul portarului Gurincu, cel care a făcut minuni între buturi, păstrând o remiză albă în derby-ul Seriei a 5-a. Cugirenii au rezistat, au strâns 5 puncte, nu au primit gol, iar săptămâna viitoare va fi instalat și noul antrenor Laszlo Balint, runda viitoare având acasă cu CS Iernut.

„Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor arătată astăzi pe teren şi totodată de rezultat. Este foarte important că nu am fost învinşi în deplasare, pe terenul liderului şi am ieşit cu un punct din acest examen extrem de dificil. Gurincu a făcut un meci foarte bun, însă îi felicit pe toţi jucătorii. A fost o partidă de „care pe care”, iar la final pe lângă punctul obţinut noi am rămas singura echipă care nu a primit gol din această serie. Vreau să îi felicit şi pe conjudeţenii de la Industria Galda de Jos că n-au pierdut niciun joc până în prezent”, a declarat Ciprian Pahone preşedintele Metalurgistului Cugir.

Foto: Turda News

*Nervi la final!

Încăierare generală la final, jucătorii din cele două tabere încăierându-se la final. În altercația respectivă s-au acordat și cartonașe galbene, au intervenit și arbitrii, iar antrenorul gazdelor și-a calmat cu greu elevii la intrarea la vestiar. Potrivit preşedintelui Metalurgistului Cugir Ciprian Pahone, „noi am fost provocaţi în acel scandal”. În conflictul izbucnit la finalul partidei au fost implicaţi Kalai (jucător care a plecat de la Metalurgistul Cugir), V. Pop, Ad. Matei şi Cîrstean, intervenind la un moment dat băncile tehnice ale celor două echipe.

Metalurgistul Cugir joacă astăzi în etapa a 3-a, derby-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, în deplasare cu liderul Arieşul Turda, ambele echipe fiind neînvinse în actuala stagiune.

[nggallery id=2320]

*min. 90: S. Mureşan îi lasă locul în teren lui Bratima

*min. 87: intră Matiș în locul lui Arcuși

*min. 84: șut Goronea respins de Țicrea

*min. 78 și 79: Gurincu intervine excelent la două situații ale lui Sauca

*min. 77: șut Ceaca de la 17 metri peste

*min. 74: Șuteu substituit de G. Goronea

*min. 73: Ceaca intră în locul lui Fertea

*min. 72: același Gurincu intervine excelent la o pătrundere a lui V. Pop.

*min. 70: șut slab V. Pop din careu reținut de Gurincu

*min. 68: voleu Itu pe lângă poartă

*min. 65: Gurincu a parat șutul lui Saucă de la 18 metri.

*min. 64: Balmoș a fost înlocuit de Kerestesz

*min. 61: Gurincu intervine excelent la un șut din unghi la colțul scurt trimis de David.

Partida se păstrează pe aceleași coordonate echilibrate, cu ocazii de ambele porți.

*min. 57: înlocuire Cugir, a ieșit M. Neagu a intrat Necșulescu

*min. 46: schimbare la gazde, intră David în locul lui Tilincă.

*min. 43: Itu are o nouă oportunitate importantă a vizitatorilor, șut pe lângă de la 20 de metri

*min. 39: centrare Săucă şi cap V. Pop pe lângă

*min. 32: voleu din 12 metri M. Neagu apărat de portar, după centrarea lui Itu. O mare ocazie

*min. 26: şut Kalai de la 17 metri reţinut de Gurincu

*min. 19: șut V. Pop din careu, respins de Gurincu

*Echipe de start:

Arieșul: Țicrea – Arcuși, Kalai, Tarcea, Săucă, Fertea, V. Pop, Tilincă, Burcă, Ionescu, Balmoș; rezerve: Vaida – Sașa, R. Crișan, Matiș, David, Ceaca, Keresztes.

Metalurgistul: Gurincu – Bold, Petcu, A. Mutu, Medeșan, M. Neagu, Itu, Avramescu, Șuteu, S. Mureșan, Cîrstean; rezerve Lăncrănjan – Homei, Tothăzan, Goronea, Necșulescu, Iovănescu, Bratima.

Se remarcă faptul că din distribuţia oaspeţilor absentează albaiulienii V. Ignat şi  Negură, primul fiind răcit.

*Fără antrenori pe bancă!

Vizitatorii nu-l au pe bancă pe Marius Opric, absent din pricina unor probleme personale, dar încearcă să ia puncte la o echipă incomodă, pretendentă la promovare, Arieşul, ce a pierdut ultima dată în 1 martie, 2-3 la Cugir, de atunci strângând 20 de partide fără eşec.

Din motive de serviciu absentează şi secundul Şuvaina, astfel că pe bancă a stat și președintele Ciprian Pahone, alături de ceilalți obișnuiți ai formației.

*Luni este așteptat L. Balint

Pentru a rezolva criza băncii tehnice, luni este așteptat la Cugir antrenorul Laszlo Balint, pentru ultimele tratative în vederea instalării ca și principal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea