Rămâi conectat

Sport

FOTO: “Life is Dance” Alba Iulia, rezultate excelente la Campionatul Național de Clase | Două medalii de aur cucerite de reprezentanții clubului din Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Campionatul Național de Clase al României, importantă competiție de dans desfășurată la București, reprezentanții clubului “Life is Dance” au reușit rezultate remarcabile, dansatorii din Cetatea Marii Uniri cucerind două medalii de aur.

 

Astfel Paul Ioan Degan și Andrada Sârbu au devenit campioni naționali la Clasa D Adulți Latino, același rezultat fiind obținut de perechea Paul Ioan Degan și Denisa Pașca, la Clasa C Adulți Latino.

În Capitală s-a disputat unul dintre concursurile așteptate ale acestui an, o întrecere puternică și în același timp însemnată pentru dansatorii din țară, în paralel, în aceeași sală disputându-se și o competiție internațională “Dance Fest WDSF International Open”.

Alba Iulia a fost reprezentată la Campionatul Național de Clase de nu mai puțin de 8 perechi, respective una la concursul international, toți sportivii de la “Life is Dance” obținând rezultate remarcabile

Concursul a fost unul foarte puternic, cu un nivel extrem de înalt, «luptându-se» în pași de dans cele mai bune perechi de la cele mai bune cluburi din țară. Ne bucurăm că am putut fi și noi printre toti acei sportivi puternici, felicităm toti dansatorii si antrenorii participanți”, au transmis antrenorii Ionuț și Bianca Ionescu.

Iata rezultatele ale clubului de dans “Life is Dance “ Alba Iulia:

*Paul Ioan Degan și Andrada Sârbu – campioni naționali la Clasa D Adulți Latino;

*Paul Ioan Degan și Denisa Pașca –  campioni naționali la Clasa C Adulti Latino;

*Flavius Giosan și Giulia Suardi – locul 3 național la Hobby 10-11 ani;

*Kevin Stuardi și Daria Petronela Corpade – locul 4 național la Clasa C Latino 12-13 ani;

*David Orzeiu și Ioana Țipțer – locul 5 național la Hobby 10-11 ani;

*Filip Stanciu și Lorena Mondoc – locul 12 național la Clasa D 12-13 ani;

*David Herman și Antonia Costea – locul 13 național la Hobby 6-9 ani;

*Lukas Orzeiu și Maia Urs – locul 26 național la Hobby 6-9 ani.

La categoria WDSF International Open Adult Latino, Ionuț Ionescu și Bianca Ionescu, antrenorii clubului “Life is Dance” Alba Iulia, s-au clasat pe locul 13.

De asemenea, o altă pereche membră a clubului “Life is Dance”, compusă din Vlad Dragomir și Adriana Tudor, a reprezentat cu brio Alba Iulia și România în Serbia. La “Beo Dance Open 2019”, competiție internațională desfășurată la Belgrad, cei doi au obținut următoarele premii: locul întâi la Open Basic Standard Tineret, locul 20 la WDSF Tineret Standard, locul 41 la World Open WDSF Standard Adult, locul 11 la WDSF Rising Stars Standard.

Se cuvin felicitări pentru acești copii minunați și părinții care îi susțin. Au reprezentat Alba Iulia cu mândrie și au cucerit premii remarcabile. Suntem mândri de absolut toți sportivii noștri și sperăm ca anul viitor să realizăm rezultate și mai bune”, au mai transmis Ionuț și Bianca Ionescu, reprezentanții “Life is Dance” Alba Iulia.

[nggallery id=7474]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea