Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

FOTO: Lansare de carte la Şcoala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Tânărul scriitor Petre Paul și-a prezentat cel de-al doilea roman: ”Un cerc vicios”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia a avut loc, marți, lansarea cărții „Un cerc vicios” a tânărului scriitor Petre Paul, fost elev al acestei şcoli, actualmente elev la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Plin de emoție, Petre a trecut pragul fostei sale școli, de data aceasta în calitate de autor al celui de-al doilea roman al său, primul său roman, „Un oraș zburător” a fost lansat tot aici, în urmă cu 7 ani.

I-au fost alături directorul Bibliotecii Judetene „Lucian Blaga ” din Alba Iulia, Silvan Stâncel, împreună cu doamnele bibliotecare Daniela Floroianu și Felicia Cola, precum și fosta sa profesoară,  Furdui Miruna domnul director al școlii, prof. Daniel Boian și doamna director adjunct, prof. Țăran Ileana.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Sala a fost neîncăpătoare pentru zecile de elevi pasionați de lectură, bucuroși să cunoască un scriitor în carne și oase,  plini de nerăbdare să-i adreseze întrebări și să facă cunostintă cu eroii romanului „Un cerc vicios”.

Cu această ocazie, Biblioteca Județeană a donat bibliotecii școlii ediții de lux ale „Operelor” lui Ion Agârbiceanu și ale romanului lansat. Fiecare clasă de gimnaziu a primit, de asemenea, câte un exemplar.

Îi urăm succes și așteptăm nerăbdători următoarele romane.

[nggallery id=4787]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Portretul lui Lucian Blaga, realizat de pictorul clujean Mircea Vremir în anul 1969, exponatul lunii mai la Muzeul Municipal ”Ion Raica” Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Portretul lui Lucian Blaga, realizat de pictorul clujean Mircea Vremir în anul 1969, exponatul lunii mai la Muzeul Municipal ”Ion Raica” Sebeș În colecția de artă a Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeş, se păstrează un portret al lui Lucian Blaga, realizat postum, de pictorul clujean Mircea Vremir (1932-1991). Cu dimensiunile de 38 x 50cm, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea