FOTO: Lansare de carte la Şcoala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Tânărul scriitor Petre Paul și-a prezentat cel de-al doilea roman: ”Un cerc vicios”

La Școala ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia a avut loc, marți, lansarea cărții „Un cerc vicios” a tânărului scriitor Petre Paul, fost elev al acestei şcoli, actualmente elev la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Plin de emoție, Petre a trecut pragul fostei sale școli, de data aceasta în calitate de autor al celui de-al doilea roman al său, primul său roman, „Un oraș zburător” a fost lansat tot aici, în urmă cu 7 ani.

INFORMARE COVID-19

I-au fost alături directorul Bibliotecii Judetene „Lucian Blaga ” din Alba Iulia, Silvan Stâncel, împreună cu doamnele bibliotecare Daniela Floroianu și Felicia Cola, precum și fosta sa profesoară,  Furdui Miruna domnul director al școlii, prof. Daniel Boian și doamna director adjunct, prof. Țăran Ileana.

Sala a fost neîncăpătoare pentru zecile de elevi pasionați de lectură, bucuroși să cunoască un scriitor în carne și oase,  plini de nerăbdare să-i adreseze întrebări și să facă cunostintă cu eroii romanului „Un cerc vicios”.

Cu această ocazie, Biblioteca Județeană a donat bibliotecii școlii ediții de lux ale „Operelor” lui Ion Agârbiceanu și ale romanului lansat. Fiecare clasă de gimnaziu a primit, de asemenea, câte un exemplar.

Îi urăm succes și așteptăm nerăbdători următoarele romane.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...