Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO Klaus Iohannis, prezent la început de weekend pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba. Președintele, mare fan al acestui sport

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO Klaus Iohannis, prezent la început de weekend pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba. Președintele, mare fan al acestui sport

Klaus Iohannis a fost surprins vineri, 29 martie, în jurul amiezei, pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba, însoțit de Carmen Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba, au declarat pentru ziarulunirea.ro mai multe surse. Potrivit acestora, președintele ar mai fi fost și în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoțit de prima doamnă, Carmen Iohannis.

Este cunoscut faptul că terenul de golf ”Paul Tomiță” de la Pianu de Jos și Domeniul Schiabil Șureanu din Munții Sebeșului, ambele din județul Alba, sunt printre locațiile preferate de relaxare ale președintelui.

Șeful statului a mai fost fotografiat și în trecut la golf la Pianu, dar și la Șureanu, unde acesta s-a fotografiat deseori cu turiștii care l-au întâlnit.

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos.

Din 1938 pana la pensionare, in 1975, Paul Tomiță a servit cu credință, dragoste și dăruire cauza golfului romanesc, fiind profesor titular de golf la Country Club.

Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului, dar și simpatia față de acest extraordinar om.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Daniela Cetean – Pasiunea pentru istorie, transmisă cu dăruire și entuziasm zecilor de generații de elevi, de una dintre cele mai iubite profesoare din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Daniela Cetean – Pasiunea pentru istorie, transmisă cu dăruire și entuziasm zecilor de generații de elevi, de una dintre cele mai iubite profesoare din Alba „Profesorul este un modelator de caractere prin exemplul său și prin dragostea necondiționată pe care o arată elevilor săi. Este și actor, și magician, iar clasa este scena lui!” *În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea