Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Întâlnirea ceferiștilor și inaugurarea Parcului feroviar Teiuş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În orașul Teiuş a avut loc sâmbătă a doua ediție a ”Întâlnirii ceferiştilor din Complexul Teiuş – Coşlariu”. Cu acest prilej a fost inaugurat ”Parcul feroviar”, situat în zona Gării.

Au fost prezenţi sute de locuitori ai orașului, invitaţi şi oficialităţi, printre care și domnul Bretoiu Vasile, fost angajat al CFR care chiar în ziua evenimentului a împlinit 91 ani, fost primar al Teiuşului. Primarul oraşului Teiuş, dr. ing. Mirel Vasile Hălălai a mulţumit tuturor instituţiilor şi persoanelor implicate în acest proiect, după care a avut loc o slujbă de pomenire a lucrătorilor din CFR, care au trecut în neființă şi sfinţirea parcului feroviar după care domnul Radu Bellu a prezentat şi lansat revista ”Complexul C.F.R. Teiuş-Coşlariu”, ediţie bilingvă, un frumos cadou oferit celor prezenţi.

Fanfara de la Centrul Augustin Bena a onorat evenimentul cu un program deosebit, și i-a însoțit pe participanți până la Casa de cultură a oraşului unde au deschis seria spectacolelor. Aici a avut loc un bogat program artistic cu copiii de la grădiniţa şi Liceul Teoretic Teiuş și Ansamblul „Dor Teiuşan”.

De asemenea, a fost organizată o expoziţie de fotografii, documente şi cărţi poştale aparținând lui Cristian Florin Bota și dedicată evenimentului, au mai fost expuse lucrări ale Clasei de Pictură şi Design Ambiental, prof. Ioana Raica – Centrul Augustin Bena, o machetă cu trenuleţe realizată de Mărină Horea Cristian şi o colecţie de aparate de comunicare, folosite de CFR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea