Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: INCENDIU de amploare, cu 4 VICTIME, în Mureș: Pompierii din Alba Iulia intervin cu o autospecială de mare capacitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

INCENDIU de amploare, cu 4 VICTIME, în Mureș: Pompierii din Alba Iulia intervin cu o autospecială de mare capacitate. ARDE o hală de preluarea lemnului cu o suprafață de aproximativ 4600 mp

O autospecială de stins incendii de mare capacitate (AT10.000), din cadrul Detașamentului de pompieri Alba Iulia, se deplasează în sprijinul pompierilor mureșeni, pentru a asigura intervențiile curente pe timpul desfășurării operațiunilor de stingere a incendiului izbucnit la o hală de preluarea lemnului din localitatea Eremitu, cu o suprafață de aproximativ 4600 mp.

Pompierii mureșeni intervin în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de carburant și material lemnos din cadrul unui operator economic situat în localitatea Eremitu.

La fața locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică de intervenție și salvare de la înălțimi, două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de suport logistic, 3 ambulanțe SMURD dintre care una cu medic, un ATPVM și autospeciala de intervenție cu roboți în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgată și SVSU Eremitu.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa 4000mp, cu degajări mari de fum. Au rezultat 4 victime, sex masculin cu arsuri la nivelul corpului, 1 victima – cod rosu – inconstienta – i se aplica manevre de resuscitare, 3 victime – cod galben – preluate de catre cele 2 echipaje SMURD aflate la locul intervenției. A fost transmis un mesaj de avertizare a populatiei prin intermediul RO-ALERT pentru incendiu major. A fost alertata Grupa Operativa pentru sprijinul actiunilor de interventie. Se deplaseaza in sprijin cate un ASAS de la judetele limitrofe CJ, SB,HR,BN,AB si se vor pozitiona la sediul subunitatilor cele mai apropiate.

Echipajele intervin în sistem structurat pentru limitarea propagării, localizarea și lichidarea incendiului.

UPDATE: Incendiul este localizat. Se acționează perimetral pentru lichidare. Victima de cod roșu a fost declarată decedată de către echipajul medical aflat la locul evenimentului iar cele 3 victime de cod galben sunt transportate în aceste momente la UPU Târgu Mureș cu 1 ATPVM. Suprafața total afectată este de aprox. 4600 mp, iar in acest moment se actionează pentru lichidarea incendiului la o suparafață de aproximativ 1800 mp la 2 corpuri de cladire și un depozit de material lemnos din cadrul operatorului economic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” !

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” ! Cinci polițiști din IPJ Alba au scăpat de un dosar penal pentru fals și înșelăciune, după ce au decontat ilegal contravaloarea unor servicii turistice de care nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea