FOTO: Incendiu cu degajare puternică de fum, la o hală dezafectată din Cugir

Imagini cu o degajare puternică de fum la o hală dezafectată,  au fost surprinse de un localnic. Potrivit ISU Alba este vorba despre aprinderea unor deșeuri într-o clădire situată pe strada Victoriei, folosită în trecut ca depozit pentru materiale de vopsit.

ELIT

La locul evenimentului a intervenit SVSU Cugir. După eliminarea în totalitate a pericolului se vor efectua cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza incendiului.

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 11.30, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de faptul că o hală dezafectată aparținând Societății Uzina Mecanică Cugir a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului s-au deplasat echipe de pompieri aparținând de SVSU Cugir cu 2 autoutilitare, (însoțiți de lucrători ai Poliției Locale și ai poliției Orășenești Cugi), care în mai puțin de 40 de minute au reușit să elimine incendiul. Focul s-a declanșat la etajul fostei secții de fabricație a mașinilor de spălat rufe, într-un compartiment de vopsitorie unde aveau loc operații de dezafectare a halei, (prin tăierea cu sudură a unor tuburi aparținând cabinelor folosite la vopsirea mantalelor pentru electrocasnice) Se presupune că aceste cabine fiind îmbibate cu un strat gros de vopsea au devenit vulnerabile chiar la o simplă scânteie.

Secția de electrocasnice nu mai funcționa de mai bine de 8 ani, iar UM Cugir, în căutare de chiriași sau cumpărători, este preocupată de dezafectarea definitivă a halelor care au servit fabricației de electrocasnice. După cum am aflat de la organele de poliție, nu s-au înregistrat victime.. La ora când publicăm materialul, incendiul a fost deja stopat, doar fumul negru și înecăcios mai persistă în jurul halei. (CP)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...