Rămâi conectat

Sport

FOTO: În derby-ul primei etape la volei feminin, Ştiinţa Bacău – Volei Alba Blaj 3-0 *Pas greșit în startul sezonului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a pierdut în minimum de seturi derby-ul din prima etapă cu campioana Știința Bacău, 0-3 (30-32, 21-25, 19-25).

Primul set a fost determinat în derularea ostilităților, încheindu-se în favoarea amfitrioanelor cu scorul mai rar de 32-30, după ce echipa din „Mica Romă”  a avut trei oportunități de a tranșa soarta sa, după ce a salvat 3 mingi de set la 21-24. „Mă așteptam să ne exprimăm la alt nivel și mă așteptam să jucăm altfel, după cum ne-am pregătit. Am fost deficitari la capitolele serviciu și blocaj. Nu mă deranjează că am pierdut 0-3, cât modul în care am făcut-o, ne-a lipsit atitudinea și curajul. Vorbim de un singur meci, acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, pe care o să-l abordăm de pe alte coordonate„, a spus Branko Gajic imediat la final

*Duș rece!

Lovitura psihică a cântărit enorm în derularea ostilităților, iar echipa lui Branko Gajic a suferit, punctul slab fiind preluarea, în următoarele două seturi nereușind să întoarcă balanța jocului. „Victorie meritată a campioanei. Am contat un singur set și atât s-a putut astăzi. Sunt puțin dezamăgit pentru că nu ne așteptam să pierdem în trei seturi. Am încercat, dar n-am reușit prea multe. Este un campionat lung, foarte dificil și trebuie să ne revenim repede. Ca să ne atingem obiectivul trebuie să jucăm altfel decât la Bacău”, a spus președintele Sergiu Ștefănescu.

Invincibilă în partidele de verificare, printre „victime” numărându-se şi… Ştiinţa Bacău (învinsă cu 3-2 la Cupa Blajului), gruparea vizitatoarelor era la momentul în care să demonstreze că are potenţial să se bată iarăşi cu „granzii” tradiţionali şi să continue ascensiunea începută acum trei ani.

*Nu s-a repetat istoria din 15 octombrie 2013!

Toamna trecută, tot în 15 octombrie, Volei Alba-Blaj reuşea un rezultat de senzaţie, victorie la Bacău, 3-2, în fieful campioanei, după o întâlnire dramatică, iar acum moldovencele s-au răzbunat.

Branko Gajic a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Katja Medved (libero), Natasha Matseichyk, Martina Utla, Ioana Nemţanu, Naoko Hashimoto, mai intrând Jacqueline Souza, Adina Stanciu, Ramona Rus, Tsvetelina Zarkova.

În etapa viitoare, sâmbătă, 18 octombrie, Volei Alba-Blaj întâlneşte în Sala „Timotei Cipariu” pe Unic Piatra Neamţ, într-un meci ce începe la ora 19.00.

Sursa foto: www.sport.bacaul.ro

[nggallery id=2455]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea