Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| HILAR: Polițiștii tineri fac schimb de uniforme după ce au primit mărimi mai mici sau mai mari. „Am 44 și am nevoie de 48″

Ziarul Unirea

Publicat

în

HILAR: Polițiștii tineri fac schimb de uniforme după ce au primit mărimi mai mici sau mai mari. „Am 44 și am nevoie de 48″

Sindicatul Europol acuză, vineri, 1 aprilie, că absolvenţii şcolilor de agenţi au primit uniforme mai mici sau mai mari, deşi s-au făcut probe pentru a primi echipamente potrivite. Astfel, cei aproximativ 1.800 de poliţişti încearcă în continuare să schimbe între ei uniformele sau să le retuşeze.

”Umilinţa este prima lecţie predată de “sistem” colegilor care recent au absolvit şcolile de agenţi de poliţie. După ce au fost măsuraţi de 3 ori, au trecut prin 2 probe, la final, agenţii au primit uniforma să fie “la număr”.

Adică şcolile şi-au eliberat magaziile de stocurile de uniformă doar pentru a puncta alocarea tuturor elementelor din norma de echipare prevăzută de ordin, fără să ţină cont de măsurile poliţiştilor cărora le-au distribuit-o”, a transmis, vineri, Sindicatul Europol.

Sindicaliştii susţin că, în aceste condiţii, cei aproximativ 1.800 de poliţişti s-au trezit cu uniforme cu 3 numere mai mari sau mai mici pe care încearcă în continuare să le schimbe între ei sau să le retuşeze.

”Şi toate acestea se întâmplă în contextul în care se va schimba actuala uniformă şi sunt pregătite tunuri de zeci de milioane de euro, cel mai probabil realizate cu firme de casă ale apropiaţilor din sistem”, au mai transmis sindicaliştii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul rutier 2024 – modificări. Vârstnicii își vor reînnoi permisul de conducere mai des

Unirea Ziarul

Publicat

în

Codul rutier 2024 – modificări. Vârstnicii își vor reînnoi permisul de conducere mai des Potrivit unui proiect de modificare a Codului Rutier, septuagenarii vor fi obligați să repete analizele medicale pentru carnet o dată la cinci ani, iar octogenarii, din doi în doi ani. Parlamentarii care au venit cu această inițiativă spun că astfel vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea