FOTO: Hairstylistul Iulia Niculescu te ajută să obții cea mai bună versiune a ta, la Hair Studio, în Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Hairstylistul Iulia Niculescu te ajută să obții cea mai bună versiune a ta, la Hair Studio, în Alba Iulia *Produse de top, consiliere și rezultate pe măsura așteptărilor, da, se poate!

Femeile, aceste ființe misterioase, sunt mereu neînțelese și greu de mulțumit, cel puțin așa vorbește lumea, mai cu seamă ”tagma” masculină. Totuși, există ceva care le fericește în mod universal valabil! Să se uite în oglindă și înapoi să le zâmbească cea mai frumoasă variantă a lor. Și unde se duc femeile când vor să facă o schimbare, când le entuziasmează o perspectivă ori când vor să depășească și să lase în urmă ceva? Cum unde? La salon, la tuns, la aranjat, la vopsit! Și aici începe prospecția.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Unde oare să se ducă? Aproape că nu am fost la nicio șuetă cu fetele să nu se ajungă la inevitabila conversație pe tema unde și la cine se mai aranjează fiecare. Până luăm însă la rând saloanele din Alba, eu zic că cel mai bine e să știm ce vrem, ce căutăm și mai ales ce așteptări avem de la omul în mâna căruia ne lăsăm podoaba capilară, mai ales că, de ce să nu recunoaștem, toate vrem să ne așezăm pe scaun Cenușărese și să ne ridicăm prințese neîncoronate, încă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Dacă ții la sănătatea părului tău, dacă vrei să mergi la sigur, în sensul în care vrei un profesionist care să te ajute să găsiți împreună cea mai bună variantă pentru părul care îți încadrează chipul și să-ți și ofere look-ul mult visat, atunci ”Hair Studio” este destinația la care trebuie să ajungi. Aici, adică în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, în clădirea Hotelului Transilvania, cu intrarea la stradă, vă așteaptă hairstylistul Iulia Niculescu și echipa ei. Cu o experiență de peste 20 de ani, dintre care 10 petrecuți în America, unde a absolvit o prestigioasă academie din domeniu, ”Toni & Guy” (un curs durează un an și costă undeva la 28.000 de dolari, în România numeri pe degete absolvenții ”Tony & Guy” Academy), asta după ce s-a format la cursurile lui Constantin Ilie (un fel de Florin Piersic în industria frumuseții părului), sub tutela Wella, Iulia face, cu pasiune, artă din orice provocare.

Dacă deja vă numărați printre clientele ei, știți despre ce vorbesc. Un profesionist desăvârșit, care nu face rabat la calitate în niciun aspect ce ține de munca sa.

La ”Hair Studio” totul este de top, de la ambianță, produse, tratamente, aparatură până la procedurile efective, care debutează cu o consiliere, la un ceai sau o cafea. Partener NASHI România și Top Line, Iulia a înțeles să aducă în Alba Iulia gama Goldwell, de exemplu, pentru că la salonul ei, sănătatea părului clientelor primează chiar în fața dorințelor proprii. Dacă Iulia consideră că ceea ce dorești tu să-ți faci la podoaba capilară nu îi priește, ți-l va distruge, ori pur și simplu nu îți va sta bine, vei fi politicos îndrumată în altă parte.

Da, Hair Studio este un salon destinat exclusiv femeilor, un studio-butique, de unde poți să îți achiziționezi produse de îngrijire și pentru acasă. Vrei un balayage profi, o nuanță ice care să-ți răcorească vara și să-ți asigure admirația anturajului, o tunsoare în trend sau un aranjat nonconformist ori vrei ceva soft și cât mai natural? Iulia și echipa ei îți poate oferi, din prima, rezultatul care să te încânte. De ce? Pentru că meseria asta nu este pentru oricine, nu la acest nivel. Mic chimist atunci când amestecă culori, matematician specializat în unghiuri atunci când are foarfeca în mână, Iulia are pasiunea în ochi și în suflet.

Deși salonul Iuliei Niculescu este unul de top, la Hair Studio prețurile sunt ținute în frâu (discount-ul la facturile de peste 20.000 de lei din partea producătorilor se traduce în scăderea prețului pentru clienți și nu în maximizarea profitului), astfel că oricine se poate bucura de experiența și produsele folosite (NASHI, Moroccan Oil etc.) De exemplu, vreme de 120 de minute pe mâna Iuliei, cu tuns, spălat, tratament și aranjat costă 80 de lei!

Programări puteți face la numărul de telefon: 0754528104 sau pe pagina ei de facebook, ori cea a salonului. Tot Iulia Niculescu vă propune și să învățați tainele și secretele unui haistylist adevărat urmând cursurile pe care le susține la Hair Studio. În 6 luni, contra a 3.500 de lei plătibili în rate, puteți schimba rolurile, într-o zi.

Vrei un look fresh și un păr sănătos? Vrei Hair Studio by Iulia Niculescu!

Save

Save

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Corina 26 iunie 2018 at 22:55

E cu adevarat o bucurie ca o avem pe Iulia Intr-o lume in care non-valoarea e la ea acasa , in care nu conteaza decat profiturile imediate si imaginea fara substanta, e o minune ca mai sunt profesionisti ca ea Am intrat candva in salonul si cu siguranta n-am sa mai plec vreodata

Comentariile sunt oprite