// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

FOTO. Gunoiul menajer de la containerele din preajma pensiunilor de la Domeniul Schiabil Șureanu, neridicat de două săptămâni

Gunoiul menajer de la containerele din preajma pensiunilor de la Domeniul Schiabil Șureanu, zonă denumită ”Elveția României”, datorită peisajelor de poveste, stă neridicat de două săptămâni.

Un cititor al ziaruluiunirea.ro a transmis că operatorul de salubritate nici nu mai poate ajunge în zonă, din cauza zăpezii și a drumurilor proaste, și nu poate preconiza când gunoaiele vor putea fi ridicate.

Administratorii de pensiuni de la Poarta Raiului cer, astfel, prin intermediul ziaruluiunirea.ro, rezolvarea situației, având în vedere că zona turistică este frecventată în această perioadă.

Masivul Şureanu se află în extremitatea sudică a judeţului Alba, aproape de limita cu Vâlcea şi Sibiu. Amenajarea pârtiilor porneşte de la circa 1.700 de metri, iar altitudinea maximă ajunge până la 2.010 de metri, unde se află limita superioară a pârtiilor. În prezent, şase pârtii sunt funcţionale, care însumează aproape zece kilometri, iar zona prezintă potenţial pentru schi şi în afara pistelor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419