Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Garage Boutique Alba Iulia are o nouă imagine! Magazinul pregăteşte surprize pentru clienţi şi domnişoare cu ocazia Crăciunului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Garage Boutique Alba Iulia, magazinul de tip outlet care a ieşit în evidenţă prin modul original şi creativ pregăteşte o nouă surpriză pentru clienţi, dar şi pentru tinerele domnişoare care au, sau care doresc să aibă tangenţe cu lumea modeling-ului. În ultimele zile din luna noiembrie, Garage Boutique Alba Iulia doreşte să realizeze o şedinţă foto cu fotograf profesionist, pentru a promova produsele din sezonul rece. Fetele care vor participa la această şedinţă vor beneficia de serviciile unui make up-artist, ale unui hair styilist şi vor avea la dispoziţie toate ingredientele necesare pentru ca imaginea şi calităţile lor să le fie exploatate la maxim.

Garage Boutique a avut un mod original prin care a reuşit să iasă din tipar. Imaginea magazinului a fost promovată în permanenţă de domnişoare frumoase, care au făcut din aceasta un part time job. În fiecare zi, cei aproape 13.000 de fani de pe site-ul de socializare Facebook aşteptă cu nerăbdare noile postări, cu noile apariţii vestimentare. Dacă ne uităm puţin în urmă, constatăm că magazinul a avut o strategie originală care a dat rezultate, cel puţin din ascensiunea mare de like-uri, pe Facebook. Periodic, magazinul a fost promovat de fete care beneficiau zilnic de şedinţe foto pentru a promova noile produse. Chiar dacă ele reprezentau imaginea, magazinul era promovat periodic şi de alte tinere care reuşeau să condimenteze peisajul. Fetele au fost selectate în funcţie de personalitate şi expresivitate care trebuie să fie în concordanţă cu cea a magazinului.

Care este imaginea din prezent a magazinului

Denisa Georgia Barbu are doar 16 ani şi este elevă la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia participând la şedinţele foto cu acordul părinţilor. Timp de 10 ani a făcut dansuri şi pentru viitor doreşte să facă o carieră în modeling. Consideră că Garaje Boutique Alba Iulia poate fi o rampă de lansare în lumea modei şi o activitate extraşcolară pe care o face cu plăcere.

Denysa Nicole Nemoeanu este elevă în clasa a 12-a la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. La fel ca şi „colega” ei, este pasionată de modă şi foarte populară în rândul internauţilor, având 5.000 de prieteni, limita impusă de Facebook, dar şi peste 1000 de persoane care îi urmăresc activităţile.

Garage Boutique îşi premiază constant clienţii, iar în funcţie de cumpărăturile care le-au făcut vor primi cadou vouchere. Mai mult decât atât, o persoană din cei 13.000 de internauţi care au dat like la pagina de Facebook vor primi cadou o rochie, în urma unui concurs, chiar de 1 Decembrie.

Oricând alte domnişoare pot fi imaginea magazinului, pentru că, produsele noi vor apărea constant, iar cele pasionate de fotografie sunt invitate să facă parte din „decorul” Crăciunului.

Sursa foto mrvisuals.ro

[nggallery id=694]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea