FOTO, Festivalul „Wine Christmas”: Muzică live în Piaţa Cetăţii cu Blackstar şi Good Day

Formaţiile Blackstar şi Good Day au fost protagonistele celei de-a patra zi a Festivalului „Wine Christmas”, aflat la prima ediţie în Alba Iulia.

De la ora 20.00, formaţia de muzică rock, Blackstar Band i-a încântat pe cei prezenţi în faţa Palatului Principilor, cu cele mai bune piese. „BlackStar” este o trupa din centrul Transilvaniei care abordează un stil modern rock, formată din patru membri.

ELIT

Distracţia a continuat apoi cu concertul formaţiei autohtone Good Day şi chiar dacă Piaţa Cetăţii din Alba Iulia nu a fost deloc plină în această seară este de apreciat efortul invitaţilor, care au încercat să destindă atmosfera.

Mâine tot în cadrul Festivalului „Wine Christmas”, cu începere de la ora 17.00, Elena Gheorghe va concerta în faţa Palatului Principilor, iar de la ora 19.30, spectacolul se va muta în Sala Unirii unde gazdele vor fi artiştii Adrian Pădureanu şi Dan Ardelean.

Mihail David - 2020

Sâmbătă, 21 decembrie 2013

17.00 Concert Elena Gheorghe, Palatul Principilor

19.30 Declaraţie de iubire cu Adrian Păduraru şi Dan Ardelean, la Sala Unirii

[Gallery not found]

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

j 21 decembrie 2013 at 9:26

>>> 19.30 Declaraţie de iubire cu Adrian Păduraru şi Dan Ardelean, la Sala Unirii <<<

Nu vreau sa fiu carcotas… dar asta suna ca o promovare a homosexualitatii si inca suntem in post. Ar trebui sa reformulati…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...