Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Festivalul Toamnei – Bostaniada – la Grădiniţa cu P.P. “Dumbrava Minunată” Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veselă şi colorată, Doamna Toamnă darnică, ne aduce şi în acest an roadele sale bogate şi gustoase, astfel, miercuri, 24 octombrie 2018, am organizat o nouă ediţie a Festivalului Toamnei – Bostaniada.

Copilaşii din Dumbrava noastră minunată, s-au pregătit cu cele mai interesante costume de festival: fructe, legume de toamnă şi personaje din poveşti – prinţi, prinţese, cavaleri etc- şi cu cei mai ingenioşi dovleci personalizaţi împreună cu părinţii, pentru care au fost premiaţi de invitaţii noştri surpriză – Marshall şi Prinţesa Bell. În timp ce grupele mici şi mijlocii au defilat pe podium prezentându-şi costumaţiile frumoase, grupele mari au desfaşurat un concurs sportiv, având de parcurs un traseu cu obstacole ca să aducă roaba cu dovlecii de la grădină în hambar.

Copilaşii au trecut probele cu bine, ca nişte adevăraţi sportivi, aducând premii echipelor sale. Toate grupele din grădiniţă au desfăşurat activităţi specifice toamnei – Felinare din borcănele pictate; Copacul cu frunze de toamnă; Borcane cu murături; Dovleci pictaţi; Bostănei din pahare de unică folosinţă şi alte activităţi interesante.

Mulţumim părinţilor care şi de această dată s-au implicat în realizarea activităţilor alături de copiii lor şi doamnei insp.pt.înv.preşc. Vârtei Aurora, initiatoarea proiectului, care ne-a onorat cu prezenţa şi la această ediţie a festivalului nostru.

Director, prof.înv.preşc. Aurora Hăjmăşan

Resp. promovare imagine, prof.înv.preşc. Nicola Nicoleta Alina

[nggallery id=6319]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea