Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Farmacistul din ALBA care a primit ”Premiul de Excelență” în cadrul Galei Farmaciștilor din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Farmacistul din ALBA care a primit ”Premiul de Excelență” în cadrul Galei Farmaciștilor din România

Urmare a activității profesionale pe care o desfășoară de mai bine de șase ani, farmacistul Lazar Emanuel, fondatorul Eladerm, a primit ”Premiul de Excelență” în cadrul Galei Farmaciștilor din România.

„Evenimentul a avut loc în prezența domnului Ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, Profesorului Universitar Doctor Dumitru Lupuleasa, Președinte al Colegiului Farmaciștilor din România și domnului farmacist Răzvan Prisada, Președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și a dispozitivelor medicale din România.

Cu această ocazie, mulțumim Colegiului Farmaciștilor Alba pentru nominalizare și Colegiului Farmaciștilor din România pentru decernarea premiului! Alături de aprecierea miilor de clienți care folosesc produsele noastre, premiul încununează eforturile și implicarea acestuia în dezvoltarea activității brandului Eladerm.

De asemenea, îi felicităm pe toți cei prezenți la acest eveniment și le urăm mult succes în activitatea lor profesională!”, au mai scris reprezentanții Eladerm, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea