Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Facturile IMENSE la curent electric terorizează în continuare familiile din Alba: 12 000 de lei și un consum cât pentru un cartier întreg

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Facturile IMENSE la curent electric terorizează în continuare familiile din Alba: 12 000 de lei și un consum cât pentru un cartier întreg

O nouă zi, o nouă factură imensă la energia electrică iese la iveală, eliberată pe numele unei familii care locuiește în Alba Iulia.

Cetățenii județului Alba trăiesc cu sufletul la gură în aceste câteva săptămâni, încă de la „debutul” prețurilor exagerate pe care distribuitorii le pretind pentru curentul electric.

O familie din Alba Iulia a primit, în cursul lunii iunie, o factură de-a dreptul amețitoare, în valoare de peste 12 000 de lei, alăturându-se astfel unui „club” din ce in ce mai numeros de clienți care au fost de-a dreptul furați de către companiile de distribuție a energiei electrice.

CITEȘTE ȘI: O familie din Alba a intrat în ȘOC, când și-a primit factura la curent: Au de plătit peste 27 000 de lei!

Contactați de ziarulunirea.ro, aceștia au transmis că odată ce au primit factura, aceștia s-au deplasat la sediul firmei care a eliberat-o, unde li s-a comunicat faptul că angajații s-au autosesizat, iar plata nu ar trebui să fie efectuată, până la remedierea situației.

Totuși, după o lună de așteptat, situația nu a fost corectată în niciun fel, iar factura imensă se află încă la aceeași valoare, imposibilă de plătit.

Ulterior, la o a doua „vizită” la firma care distribuie curentul electric, cuplului i s-a comunicat faptul că situația va fi remediată iar factura în cauză va fi anulată, pentru ca una corectă, care să oglindească realitatea, să fie emisă. Acum, nu mai rămâne decât ca tânăra familie să aștepte pentru remedierea situației actuale, cu speranța că acest proces nu va dura mai mult decât o lună, din nou.

În condițiile în care un apartament consumă la ordinul zecilor de kWh, în medie, într-o lună, această familie figurează în factură cu o cifră amețitoare, de 18 566 kWh, suficientă pentru a alimenta cu curent electric întregul cartier.

Reamintim că, în urmă cu trei zile, un bărbat din Alba Iulia care, deși locuiește într-o casă nouă, a primit un adevărat șoc atunci când și-a verificat factura la electricitate, în valoare de peste 22.000 de lei.

De asemenea, o altă familie din Alba a primit o factură de peste 27 000 de lei, în urmă cu câteva zile, lucru ce demonstrează faptul că, din lună în lună, cetățenii din județ joacă „ruleta rusească” cu firma care asigură energia electrică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea