FOTO: Expoziţie Chinologică la Alba Iulia – peste 450 de vedete au defilat prin Cetatea Alba Carolina

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Sute de crescători de câini participă în acest weekend la cea de-a treia ediție a Expoziției Chinologice Alba Carolina Cup. Cele mai frumoase şi valoroase exemplare sunt premiate, iar sarcina juriului compus din arbitri de renume internaţional nu este deloc uşoară.

Au fost înscriși în competiție peste 450 de câini din 70 de rase ce concurează pe ringuri diferite, arbitrați de 6 arbitri diferiți iar premiile sunt acordate în funcție de în funcţie de sex, de grupe de vârsă și de rase.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În prima zi de concurs, titlul “Best in show” a fost cucerit de un Bichon, au mai fost premiați și un Ciobănesc mioritic (Best Baby), un Ciobănesc german (Best Puppy) și un Staford terrier (Best Junior) însă toți cățeii înscriși în concurs au fost, cu adevărat, vedete, premiate cu aplauze de public și cu mângâieri din partea stăpânilor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În cadrul evenimentului au avut loc și demonstrații de dresaj unde spectatorii i-au putut urmări pe Ciprian Cordoș și câinele său Slow, cu care a ajuns in semifinala show-ului „Romanii au talent”.

Mâine, iubitorii Ciobaneștilor Românești și ai Copoilor Ardelenești, se vor putea delecta și cu o competiție specială dedicată acestor rase. De asemenea, dintre cei 2 câștigători ai titulului ”Best in Show” (acordat înfiecare zi de concurs), va fi premiat cel mai frumos câine al competiției, care va primi trofeul „Alba Carolina Cup”.

Cea de-a doua zi a competiției începe la ora 7.00 cu controlul sanitar-veterinar; la 9.30 începe arbitrajul raselor la ringuri; la 12.00 este progranată prezentarea Copoiului Ardelenesc iar la ora 13.00 va fi înmânat premiul ”Best in Show”.

Mai multe imagini găsiți AICI

 

 

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro