Rămâi conectat

Oameni şi locuri

FOTO: Expoziţie Chinologică la Alba Iulia – peste 450 de vedete au defilat prin Cetatea Alba Carolina

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de crescători de câini participă în acest weekend la cea de-a treia ediție a Expoziției Chinologice Alba Carolina Cup. Cele mai frumoase şi valoroase exemplare sunt premiate, iar sarcina juriului compus din arbitri de renume internaţional nu este deloc uşoară.

Au fost înscriși în competiție peste 450 de câini din 70 de rase ce concurează pe ringuri diferite, arbitrați de 6 arbitri diferiți iar premiile sunt acordate în funcție de în funcţie de sex, de grupe de vârsă și de rase.

În prima zi de concurs, titlul “Best in show” a fost cucerit de un Bichon, au mai fost premiați și un Ciobănesc mioritic (Best Baby), un Ciobănesc german (Best Puppy) și un Staford terrier (Best Junior) însă toți cățeii înscriși în concurs au fost, cu adevărat, vedete, premiate cu aplauze de public și cu mângâieri din partea stăpânilor.

În cadrul evenimentului au avut loc și demonstrații de dresaj unde spectatorii i-au putut urmări pe Ciprian Cordoș și câinele său Slow, cu care a ajuns in semifinala show-ului „Romanii au talent”.

Mâine, iubitorii Ciobaneștilor Românești și ai Copoilor Ardelenești, se vor putea delecta și cu o competiție specială dedicată acestor rase. De asemenea, dintre cei 2 câștigători ai titulului ”Best in Show” (acordat înfiecare zi de concurs), va fi premiat cel mai frumos câine al competiției, care va primi trofeul „Alba Carolina Cup”.

Cea de-a doua zi a competiției începe la ora 7.00 cu controlul sanitar-veterinar; la 9.30 începe arbitrajul raselor la ringuri; la 12.00 este progranată prezentarea Copoiului Ardelenesc iar la ora 13.00 va fi înmânat premiul ”Best in Show”.

Mai multe imagini găsiți AICI

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea