Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevii olimpici de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia premiați la „Gala excelenței”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Elevii olimpici de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia premiați la „Gala excelenței”

Elevii Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, care fac parte din grupele de istorie și religie din cadrul Centrului Județean de Excelență Alba, au fost premiați pentru rezultatele foarte bune obținute în acest an școlar la olimpiadele și concursurile școlare. Premierea olimpicilor a avut loc la „Gala excelenței”, eveniment aflat la prima ediție și organizat de Centrul Județean de Excelență Alba, ca o recunoaștere publică a performanțelor școlare ale elevilor.

În cadrul galei au premiați elevii sergent Ștefan Grecu și Andra Popa și elevul caporal Robert Vlad – istorie, profesor coordonator Dan Anca și elevii caporal Sara Holhoș, Ștefan Orlea, Daniel Indrei și Alexandru Szasz și elevii fruntaș Robert Bloj, Maria Hanganu și Fineas Nathan Lascu – religie, profesor coordonator părintele Ioan Nistor.

„Anul acesta am avut ocazia de a participa la gala de premiere organizată de Centrul de Excelență Alba, prima ediție. Am avut ocazia să mă reîntâlnesc cu colegi de la alte licee și în același timp să cunosc oameni noi. Apreciez faptul că rezultatele noastre, a celor care fac parte din aceste centre de excelență, la diferite materii, sunt recunoscute și apreciate la nivelul la care ar trebui să fie”, a spus elevul sergent Ștefan Grecu.

„Gala de excelență la care am fost invitat, reprezintă roadele pe care acum le culeg după munca asiduă depusă în acest an școlar”, a afirmat elevul caporal Robert Vlad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea