Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Elevii Colegiului Naţional „David Prodan” din Cugir, în siguranţă alături de jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Peste 150 de elevi ai Colegiului Naţional ,,David Prodan” din Cugir însoţiţi de directoarea liceului, prof. Lilica Vanţ au participat miercuri de la ora 13.00 la Campania de informare iniţiată de Jandarmeria Alba „În siguranţă alături de Jandarmi”.

Maiorul Cosmin Jurcoveţ le-a vorbit tinerilor despre limitele şi consecinţele răspunderii penale a minorilor, pedepsele şi măsurile educative pentru minori (mustrarea, internarea într-un centru de reeducare, internarea într-un institut medical- educativ, libertatea supravegheată). Pe parcursul expunerii, reprezentantul jandarmeriei a adresat elevilor, întrebări referitoare la tema pusă în dezbatere, elevii care au răspuns corect fiind premiaţi de către organizatori cu câte un bilet oferit de Casă de Cultură din Cugir pentru un spectacol, la alegere, în cursul acestui an. La finalul manifestării, unul dintre elevi a fot îmbrăcat în echipamentul de luptă aflat în dotarea jandarmilor, maiorul Jurcoveț „stimulându-l” pe acesta să facă o demonstraţie specifică în caz de intervenţie şi apărare.

La evenimentul organizat de jandarmerie au fost prezenţi alături de maiorul Jurcoveț, plutonierul major Petru Moga şi plutonierul Traian Sâmedru. Din partea autorităţilor locale au onorat întâlnirea, viceprimarul Cugirului prof. Horia Rotche şi şeful Poliţiei Locale, juristul Florin Arion. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la Rabla Plus 2024: Valoarea ecotichetului scade la jumătate pentru achiziția de mașini full electrice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la Rabla Plus 2024: Valoarea ecotichetului scade la jumătate pentru achiziția de mașini full electrice Cuantumul ecotichetului pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pur electric va fi redus la 25.500 de lei, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare în programul Rabla Plus, arată un proiect scos în consultare de Ministerul Mediului. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea