Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Două treceri de pietoni de pe strada Mărășești din Alba Iulia, supraînălțate cu dale. Circulație rutieră restricționată în zonă

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lucrari13Vineri dimineaţa, circulaţia rutieră pe strada Mărășești din Alba Iulia a fost restricţionată pentru derularea unor lucrări la carosabil. Este vorba despre înălţarea a două treceri de pietoni de pe strada respectivă, prin montarea de dale. Astfel, şoferii vor fi obligaţi să încetinească în apropierea acestora.

Zilele acestea au debutat lucrările pentru amenajarea altor două treceri de pietoni pe strada Mărășești de data aceasta. Potrivit muncitorilor care lucrează la realizarea lor, această măsura s-a luat în urma sesizărilor locuitorilor din zonă care s-au plâns că pe porțiunea respectivă de drum se circulă cu viteză mare.

Lucrările sunt executate de Elis Pavaje în baza contractului încheiat cu primăria pentru reparații și întreținere a spațiului public.

Înălțimea trecerilor de pietoni va fi de 10-12 cm, iar lățimea, care include rampele laterale de 6 metri. Pentru realizarea acestora se așterne un strat de balast, iar peste vor fi montate pavele.

Reamintim că treceri de pietoni similare au mai fost amenajate în municipiul Alba Iulia, pe strada Nicolae Bălcescu, respectiv pe Octavian Goga, în dreptul Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” și în dreptul Casei de Pensii și Poliției Alba.

[nggallery id=2956]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea