Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Depuneri de coroane cu flori și slujbă religioasă pentru eroii căzuți la datorie, la Sebeș, de Ziua Armatei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autorităţile publice locale din Municipiul Sebeş au organizat marți, 25 octombrie 2016, o serie de manifestări dedicate Zilei Armatei Române.

ziua-armatei06La Petreşti, începând cu ora 10.00, au fost depuse coroane de flori la monumentul comemorativ situat în curtea bisericii ortodoxe. Începând cu ora 11.00, la monumentul dedicat eroilor neamului aflat în incinta cimitirului ortodox din cartierul M. Kogălniceanu (Sebeş), a urmat un nou ceremonial de depunere de coroane. Evenimentul a fost completat de o slujbă religioasă dedicată eroilor căzuţi la datorie, iar fanfara din Petreşti a contribuit la aceste manifestări de omagiere prin prestaţia pe care a oferit-o asistenţei, dând astfel o notă distinctă evenimentului.

Au fost prezenţi: din partea autorităţilor publice locale – primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, viceprimarul municipiului, domnul Adrian Bogdan; reprezentanţi ai Consiliului Local al Municipiului Sebeş; reprezentanţi ai unităţilor militare – din partea U.M. 1760 Transmisiuni Sebeş, domnul comandant Gică Gheban, din partea U.M. 02213 Comandament Sanitari, domnul comandant Gheorghe Vlad, din partea U.M. Petreşti, domnul comandant Nicolae Fodor; Jandarmeria Sebeş a fost reprezentată de domnul Adrian Lorinz; Poliţia Municipală Sebeş a fost prezentă prin domnul comandant Ioan Ursaleş, iar Poliţia Locală a Municipiului Sebeş a fost reprezentată de domnul Ioan Puţan, coordonator serviciu.

Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, transmite un mesaj de felicitare tuturor cadrelor militare active sau în rezervă şi doreşte să evoce semnificaţia momentului: „În numele Primăriei şi al Consiliului Local al Municipiului Sebeş, alăturându-ne astfel întregii comunităţi, doresc să îmi exprim preţuirea pentru instituţia Armatei Române şi pentru toţi cei care o reprezintă cu onoare, precum şi recunoştinţa pentru aceşti bravi eroi căzuţi la datorie. Vom păstra pentru totdeauna în memorie exemplul lor  de dăruire.”

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare, Primăria Municipiului Sebeş

[nggallery id=2878]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea