Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Foto: De ,,Ziua Porților Deschise”: Competiția Firmelor de Exercițiu la Colegiul Tehnic ,,I.D. Lăzărescu” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ,,Ziua Porților Deschise”, Colegiul Tehnic ,,I.D. Lăzărescu Cugir” a organizat competiția ,,Firmelor de Exercițiu” în cadrul activităților cuprinse în programul ,,Școala Altfel”. Concursul coordonat de profesoarele Mariana Jibotean și Alexandra Pop a mobilizat elevii claselor a IX-a A și a X-a A Economic cu următoarele firme de exercițiu: F.E ,,CARTO” S.R.L, F.E.,,GUSTO” S.R.L, F.E. ,,MOMENTE SPECIALE” S.R.L, F.E.,, PROMO TUR” CUGIR SRL, F.E.,,CARTO DESIGN” SRL și F.E ,,SPECIAL EVENIMENT” SRL.

porti deschise colegiu cugir011Secțiunile care vor fi evaluate de către comisia de jurizare sunt: ,,Cel mai frumos stand de prezentare”, ,,Cele mai bune materiale promoționale”, ,,Cea mai bună prezentare PPT” și ,,Cel mai bun spot publicitar”.

Firma de exercitiu reprezintă o simulare a unei firme reale, este o metoda practica de inregistrarea a cunostiintelor de la diverse discipline, determina dobandirea de abilitati anteprenoriale, perfectionarea comportamentelor profesionale si totodata identificarea potentialului priopriu al elevilor. Instruirea in firma de exercitiu ofera elevului competente in ceea ce inseamna comportamentul profesional, respectiv: “Sa stie ce sa faca si sa stie cum sa faca.”

Aceste abilități constituie primii pași în derularea unei afaceri. De menționat ca anul trecut, elevii colegiului au participat la ,,Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu, destinat elevilor” de la Zalău, standul prezentat de aceștia ,,Creativity Elements” fiind unul dintre cele mai vizitate și admirate standuri din expoziție. (C.P.)

[nggallery id=2001]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea