Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| „Curățăm România”, pe pista de biciclete de pe dealul Mamut: Peste 100 de copii din Alba Iulia au contribuit la ecologizarea zonei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| „Curățăm România”, pe pista de biciclete de pe dealul Mamut: Peste 100 de copii din Alba Iulia au contribuit la ecologizarea zonei

Vineri, 6 mai 2022, „Curățăm România” a ajuns și pe pista de biciclete ce se află pe dealul Mamut din Alba Iulia. Peste 100 de copii, de la trei licee, au răspuns pozitiv apelului lansat de Direcția Silvică Alba și Primăria Municipiului Alba-Iulia înspre ecologizarea zonei.

„Am participat la acțiunea de ecologizare „Curățăm Romania”, organizată de către Direcția Silvică Alba, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba-Iulia.

Acțiunea a avut loc pe pista de biciclete care urcă spre restaurantul Panoramic și în jurul acesteia.

La acțiune au participat aproximativ 100 de elevi iubitori de natură de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan și de la Colegiul Tehnic Apulum.”, a transmis Consilierul Primarului Municipiului Alba Iulia, Claudiu Nemeș.

Campania Națională „Curățăm România!”

Ministrul Mediului, Tánczos Barna a lansat la data de 4 aprilie Campania Națională „Curățăm România!” Campania s-a desfășurat până la data de 4 mai 2022, sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.

În scopul derulării eficiente a acestei campanii, în funcție de numărul locuitorilor, unitățile teritorial administrative au primit sume între 3.000 și 30.000 de lei.

În județul Alba campania a reprezentat un succes, mii de persoane s-au strâns cu mic cu mare și au contribuit la ecologizarea mai multor zone.

În cursul zilei de vineri, 6 mai 2022, Ministrul Mediului, Tánczos Barna a anunțat prelungirea campaniei  „Curățăm România!” până la 31 mai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea