FOTO: Cuplurile din Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sărbătorite de administrația locală

Peste 20 de cupluri din Blaj, care au petrecut împreună 50 de ani de căsnicie au fost sărbătorite, marți, de administrația locală, în cadrul unui eveniment dedicat lor.

Manifestarea, devenită deja tradițională, s-a desfășurat la restaurantul hotelului ”Târnavele” din oraș, unde sărbătoriții au avut parte de o aniversare a nunții de aur ca „la carte”, cu muzică și masă festivă.

ELIT

”Mirii” au fost felicitați de însuși primarul Gheorghe Rotar, care le-a înmânat  diplome, premii în bani, dar și fotografii cu momentul imortalizat.

Pentru mine, şi pentru noi toţi, aceste cupluri reprezintă un model de statornicie şi un exemplu de urmat în viaţa de familie. Le doresc să rămână cât mai mulţi ani împreună şi de acum înainte, cu sufletul mereu tânăr!”, a declarat primarul municipiului Blaj, Ghoerghe Valentin Rotar.

Evenimentul, aflat anul acesta la cea de a noua ediţie, face parte din „Sărbătoarea Libertăţii”, cunoscută şi ca „Zilele Blajului”, când Primăria Blaj organizează manifestări care cinstesc Marea Adunare Naţională din 3/15 mai 1848, de pe Câmpia Libertăţii. (A.M.)

Citiți și „Sărbătoarea Libertăţii” 2017, la Blaj. Paradă cu torțe și călăreți, teatru, expoziții, seara olimpicilor și spectacol folcloric. PROGRAMUL

sursa foto: facebook

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...