Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Cuplurile din Blaj care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sărbătorite de administrația locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 20 de cupluri din Blaj, care au petrecut împreună 50 de ani de căsnicie au fost sărbătorite, marți, de administrația locală, în cadrul unui eveniment dedicat lor.

Manifestarea, devenită deja tradițională, s-a desfășurat la restaurantul hotelului ”Târnavele” din oraș, unde sărbătoriții au avut parte de o aniversare a nunții de aur ca „la carte”, cu muzică și masă festivă.

”Mirii” au fost felicitați de însuși primarul Gheorghe Rotar, care le-a înmânat  diplome, premii în bani, dar și fotografii cu momentul imortalizat.

Pentru mine, şi pentru noi toţi, aceste cupluri reprezintă un model de statornicie şi un exemplu de urmat în viaţa de familie. Le doresc să rămână cât mai mulţi ani împreună şi de acum înainte, cu sufletul mereu tânăr!”, a declarat primarul municipiului Blaj, Ghoerghe Valentin Rotar.

Evenimentul, aflat anul acesta la cea de a noua ediţie, face parte din „Sărbătoarea Libertăţii”, cunoscută şi ca „Zilele Blajului”, când Primăria Blaj organizează manifestări care cinstesc Marea Adunare Naţională din 3/15 mai 1848, de pe Câmpia Libertăţii. (A.M.)

Citiți și „Sărbătoarea Libertăţii” 2017, la Blaj. Paradă cu torțe și călăreți, teatru, expoziții, seara olimpicilor și spectacol folcloric. PROGRAMUL

sursa foto: facebook

[nggallery id=3916]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea