Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Cugirul votează! Până la ora 12.00 s-au prezentat la urne peste 4000 de alegători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Secţiile de votare din Cugir şi-au deschis porţile în această dimineaţă la ora 7.00 pentru ca locuitorii Cugirului să-şi poată alege pe cel care timp de cinci ani urmează să conducă destinele României.

Până la ora 12.00, oră la care am centralizat datele prezenţei la vot a cugirenilor în cele 21 secţii de votare, rezultă că din totalul de 23.350 de aqlegători aflaţi pe listele de vot s-au prezentat la urne 4.006 cetăţeni, într-un procent de 17%.

La ora 10.30, primarul oraşului Cugir –copreşedinte al ACL, Adrian Teban şi-a exercitat votul împreună cu familia la secţia de votare nr. 132( Şcoala Gimnazială nr 3 –local vechi)

La ieşirea de la vot d-nia sa a declarat:  ,,Am votat astăzi pentru o romaine mai bună, o Românie a normalităţii. Am votat cu gândul la cei ce şi-au dat viaţa în 1989 pentru libertate, democraţie şi o viaţă mai bună şi aşept ca în această zi, tinerii să demonstreze că sacrificiile făcute în urmă cu 25 de ani nu au fost inutile. Sper că vom avea o prezenţă considerabilă la urne, care să reflecte dorinţa electoratului, inclusiv a electoratului tânăr care să spună ce Românie îşi doreşte în viitor’’.

Directorul general de la Fabrica de Arme şi preşedinte al organizaţiei Cugir a PSD, ing. Mircea Trifan, a votat la secţia nr. 145 situată în localul grădiniţei de pe strada 21 Decembrie 1989.

La ieşirea de la vot, d-nia sa a dorit să facă următoarea declaraţie: ,,Consider alegerile pentru funcţia de preşedinte al României ca fiind cele mai importante din ultimii zece ani. De aceea rugăm oamenii să voteze raţional şi nu emoţional, pentru că trebuie să avem în funcţia supremă în stat, un om de calitate, un lider al echilibrului care să-i reprezinte şi să-i unească pe toţi românii’’.

Autor: Constantin PREDESCU   

[nggallery id=2540]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea