Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSM Galați 0-63, eșec drastic la ultima reprezentație internă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultima reprezentație internă în Liga Națională de Rugby a însemnat o nouă dezamăgire pentru CSU Alba Iulia, ce a pierdut la un scor drastic 0-63 (0-31) confruntarea cu CSM Galați.

O partidă disputată în cele din urmă pe terenul secund al Stadionului “Cetate”, o suprafață de joc precară, a strâns puțini spectatori, în startul actului secund fiind doar 27 de persoane prezente la meciul care contează pentru primul și sigurul eșalon valoric al sportului cu balonul oval din România (programarea acestei întâiniri a mutat vineri meciul din Liga 3 al CSM Unirea Alba Iulia).

Despre gazde, multă amarăciune, dincolo de acest cvasi-anonimat, câtă vreme nici măcar nu au reușit să șteargă acel zero de pe tabela de marcaj. În runda de final, în 26 noiembrie, este deplasare la RC Gura Humorului. CSU Alba Iulia are 8 eșecuri din tot atâtea meciuri în play-out, totalizând 14 înfrângeri în acest sezon.

Viitorul, în ceață totală… existând semnale că se prefigurează un abandon competițional, dacă nu se vor identifica soluții (gen preluarea echipei în cadrul clubului primăriei muncipiului reședință de județ).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea