// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Coman Miruna și Bratescu Alexandru, miss și mister boboc 2017, la Colegiul Militar din Alba Iulia: Tema balului, ”Călătorie în Texas”

La Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a desfășurat, în seara zilei de vineri, 10 noiembrie 2017,  Balul Bobocilor. Ca de obicei, acest moment deosebit de important și mult așteptat de boboci, a fost pregătit până la cele mai mici detalii de către colegii din clasele a XI-a.

Au concurat pentru titlurile de Miss și Mister Boboc Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” 8 perechi, care au avut parte de o seară plină de emoții, surprize și bucurii.

Momentul a fost o călătorie în statul Texas,  unde concurenţii, purtând costume tradiţionale româneşti, şi-au demonstrat talentul, cunoştinţele generale şi îndemânarea. Au trecut prin multe emoții, încercări, probe (prezentare, aptitudini, dans, cultură generală), dar au participat la unul dintre cele mai frumoase momente ale lor. Cu siguranță nu vor uita ușor această seară, mai ales, că organizatorii le-au pregătit un spectacol cu momente inedite, cu dans, umor şi bună-dispoziţie. A fost un spectacol al talentelor dovedite de către concurenţi, al decenţei şi eleganţei.

Juriul nu a avut o misiune ușoară în deliberarea câștigătorilor pentru că toții concurenții au fost la înălțime. Astfel, la finalul acestei ediții a Balului bobocilor, s-au clasat pe locul III Galben Cornelia și Cojocaru Ionuţ, urmați de Petru Maria și Grigorean Daniel pe locul II. Cei mai populari boboci au fost desemnați Ciungan Paula și Deac Vlad primind titlurile de Miss și Mister Popularitate. Iar cuceritorii titlurilor de Miss și Mister Boboc Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” au fost Coman Miruna și Bratescu Alexandru.

Din anul 2001, de la admiterea fetelor în colegiul militar albaiulian, Balul bobocilor cu epoleți s-a înscris pe lista activităților artistice și distractive, aducând o notă de originalitate, completată, firesc, de entuziasmul adolescentin. Până la acea dată, elevii în uniformă mai participau, în calitate de invitați, la balurile organizate în liceele din Alba Iulia.

Felicitări organizatorilor, câştigătorilor şi multumirile noastre celor care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment cultural-artistic.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419