Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Coliziune între două autoturisme într-o intersecție din Alba Iulia. O persoană a fost rănită

Dragoş Suciu

Publicat

în

acc2Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orelor 14.00 – 14.30, la intersecția străzilor Traian cu Munteniei din Alba Iulia, potrivit IPJ Alba.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului o persoană a fost rănită și primește îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate a conducătorului autoturismului marca Volkswagen, care a intrat în coliziune cu mașina de taxi, marca Peugeot.

Pasagerul taxiului care a suferit leziuni în urma impactului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru investigații și îngrijiri medicale.

UPDATE 2: ”În data de 19.08.2014, ora  14,31, la intersecţia străzilor Munteniei cu Traian, din municipiul Alba Iulia, R.I., de 66 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un  autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de S.C., de 36 de ani, din Alba Iulia, care circula regulamentar în direcţia Centru – Gară, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de S.C., a suferit leziuni uşoare la cap şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO Alexandra Mateș

[nggallery id=2193]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Maria Tocănel, de la Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud, nota 10 la limba și literatura română, la Evaluarea Națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Maria Tocănel, de la Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud, nota 10 la limba și literatura română, la Evaluarea Națională Maria Tocănel, absolventă a clasei a VIII-a la Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud, se numără printre cei 12 elevi din Alba care au obținut nota 10 curat la limba și literatura română, la Evaluarea Națională 2024. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea