Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Chipuri schimbate şi emoţii cât cuprinde după 10 ani, la Colegiul Tehnic “Dorin Pavel” din Alba Iulia. Absolvenții promoției 2007, liceeni pentru încă o zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acum 10 ani aveau sufletul inundat de emoții şi de griji pentru ceea ce avea să fie cel mai important examen al vieții, bacalaureatul. Alergau cu pași repezi spre anii studenției lăsând în urmă copilul fără griji, dar şi cei mai prețioși ani, anii de liceu.

S-au regăsit după un deceniu, o mare parte dintre ei. Cu lacrimi în ochi de emoție, au venit să îşi revadă colegii alături de care și-au petrecut 4 ani din viață. Zi de zi. Sau aproape, căci tot în liceu au început să experimenteze și chilul și să “trăiască periculos” făcând și altceva cu timpul pe care trebuiau să-l petreacă la ore.

S-au regăsit maturi, schimbați și totuși adunați în același loc, din nou, pentru o zi. Au retrăit intens în mai puțin de 24 de ore perioada cea mai frumoasă din viață: liceul. Unii dintre ei și-au urmat visul, alții au renunțat la ceea ce era atunci visul lor și au urmat altul care a apărut pe parcurs. Unii sunt fericiți alături de familia și copiii lor, alții așteaptă să se căsătorească iar alții au plecat prea devreme din lumea aceasta. În memoria a doi profesori şi a unui coleg, au ţinut un moment de reculegere la începutul întânirii.

S-a strigat catalogul şi foştii elevi şi-au revăzut cu nostalgie vechile săli de clasă. Fiecare şi-a povestit realizările personale și profesionale. Unii au fost atât de emoționaţi încât abia au putut spune câteva propoziții.

Au mulțumit tuturor profesorilor și colegilor pentru toate momentele minunate pe care le-au trăit alături în perioadă liceului. Profesorii și-au amintit de ei, de momentele frumoase și poznele care acum au devenit subiect de amuzament.

Depănarea amintirilor din liceu va continua şi la petrecerea organizată începând cu ora 18.30 la Casa Traiana.

[nggallery id=4039]

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea