Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Ceasuri de colecţie, bijuterii inedite, monede vechi, tablouri şi multe alte „rarităţi”, la Târgul de Antichităţi de la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Târgul Handmade&Vintage de la Alba Mall şi-a deschis astăzi porţile. Producători de articole handmade, comercianţi de antichităţi dar şi vânzători de modă veche, din toată ţara, şi-au expus în centrul comercial cele mai frumoase, interesante şi valoroase obiecte cu patina timpului.

Începând de astăzi şi până duminică, pasionaţii de artă şi istorie vor putea admira şi cumpăra o serie de articole „vintage”, de la mobilier, tablouri, monede şi bacnote vechi, aparate de fotografiat din alte epoci, bijuterii, statuete din anii 1800, sfeşnice sau tăviţe din argint, lampadare sau maşinuţe retro dar şi publicaţii vechi şi fotografii alb-negru.

Printre valoroasele obiecte expuse se află şi un ceas pentru şemineu Francis cu postament de onix, o piesă deosebită din anul 1800, pe care comerciantul o scoate la vânzare la preţul de 1000 de euro, sau o colecţie de monede din argint cu Carol I şi Mihai Viteazul, din al Doilea Război Mondial la preţ „de nimic”, de 70-80 de lei moneda.

Colecţionarii de vinuri pot cumpăra de la târg sticle cu vin vechi de la 25 şi până la 45 de ani. Pentru acestea vor trebui să scoată din buzunare, în funcţie de vechime şi cantitate, de la 100 până la 400 de lei.

Pretenţioşii care doresc să-şi servească musafirii cu băuturi pe tăviţe din argint, îşi pot achiziţiona în acest weekend de la Alba Mall un set de tăviţe lucrate manual.  Ele cântăresc peste 700 de grame şi costă 2000 de lei.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto cu câteva dintre produsele antice pe care le puteţi găsi la Târgul de Handmade şi Vintage de la Alba Mall:

[nggallery id=239]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea