Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO | Carmen de la Sălciua, în vârful clăii de fân, în satul natal: ”Viața la țară e VEȘNICIA!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carmen de la Sălciua, în vârful clăii de fân, în satul natal: ”Viața la țară e VEȘNICIA!”

Carmen de la Sălciua, cântăreața din Alba care se bucură de un succes răsunător în muzică și are tot ce își dorește, nu a uitat de unde a plecat și ori de câte ori are ocazia se întoarce acolo unde are rădăcinile.

Citește și: VIDEO: Carmen de la Sălciua, cel mai frumos imn închinat Maicii Domnului, în Postul Paștelui: Prima priceasnă interpretată de cunoscuta cântăreață 

Carmen de la Sălciua nu ezită să vorbească despre viața ei la țară. Artista a copilărit în satul Sălciua de Jos, de unde și numele de scenă, și vorbește cu drag despre experiența ei în mediul rural.

Artista este mândră că a trăit la țară și nu se ferește să fie surprinsă la munca de ”jos”. Cu puțin timp în urmă, aceasta a postat pe pagina de Facebook imagini cu ea în vârful unei căpițe de fân.

 

”Azi am fost la fân la bunica! Cât de dor mi-a fost să mai fac vârful la claie” În copilărie făceam asta des. Oriunde mă poartă viața, rădăcinile îmi sunt aici și dacă unii ar spune că e obositor, eu mi-am încărcat bateriile la maxim și m-am și bronzat. Viața la țară e VEȘNICIA!”

Artista vorbește cu drag despre copilăria la țară și oamenii din satul ei natal, iar faptul că a trăit la țară este mereu motiv de bucurie pentru cântăreață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi!

Bera Larisa

Publicat

în

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi! În 3 august 2024, are loc cea de-a III-a ediție a White Night at the Castle, începând cu orele 16.00 la Domeniile Martinutzi. Organizatorii pregătesc spectacole fascinante și multe surprize. Citește și: 12-14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea