FOTO: Caravana emisiunii ”Ie, Românie” a poposit în județul Alba. Mircea Radu, în căutare de fete frumoase și oameni talentați la Pianu, Săsciori și Săliștea

Paul Voicu - Primar 2020

Caravana ”Ie, Românie”, emisiune care va începe, în curând, pe postul de televiziune Antena 1, a poposit zilele trecute în județul Alba, în căutare de fete frumoase și harnice, dar și de tradiții și talente autentice.

Conducătorul caravanei, prezentatorul Mircea Radu, alături de cele două vedete care concurează în emisiune, Alina Pușcaș și Cornel Păsat, au organizat un spectacol de preselecție a celor mai frumoase fete din Pianu, Săsciori și Săliște, la Căminul Cultural din Săsciori.

ELIT

Emisiunea ”Ie, Românie” se desfășoară sub forma unui concurs, iar în cadrul preselecției, juriul emisiunii format din Cosmin Seleși, Nicolai Tand și Andreea Bălan au ales cei mai talentați concurenți din zonă pe care i-a premiat pe loc cu 1.500 de lei, dar și cea mai mândră fată a zonei, care a fost premiată cu 5.000 de lei și s-a calificat în finala națională de la București, unde va concura cu fetele câștigătoare din alte regiuni ale țării pentru marele premiu de 20.000 de euro.

Comunele Pianu, Săsciori și Săliștea au fost alese pentru a reprezenta Transilvania.

Mihail David - 2020

Caravana “IE, ROMÂNIE” a ajuns în Transilvania! Să-i dăm cu fainoșag, zic!”, a scris Mircea Radu pe rețeaua de socializare facebook, vineri, 2 februarie.

Cine sunt fetele și concurenții cu talente care au participat la preselecțiae vom afla în curând.

Emisiunea ,,IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone și regiuni istorice ale țării, cu scopul de a descoperi fete frumoase și harnice, dar și tradițiile și  talentele oamenilor locului. Fiecare dintre ediții, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitați speciali, două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutare de fete mândre și oameni talentați. După etapa de preselecții și cea a probelor practice, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională.

Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului,  care va decide care dintre prestațiile concurenților merită să fie premiate. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. ,,IE, Românie” va începe, în curând, la Antena 1.

Emisiunea readuce în scenă ideea tradiției, a traiului autentic de la țară, cu un concurs în care cei mai talentați localnici se vor întrece pentru o calificare în ultima etapă a concursului. Premiile vor fi împărțite în două categorii, locale și naționale, iar bãtãlia finalã se va da pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

sursa foto: facebook – IE, Românie

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...